• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja tez niedawno urodziłam, a staram sie zaglądać:-p ale nie no... zartuje, ja to rozumiem w 100%... ale mysle, ze po wakacjach sie to zmieni i ruzy sie cos...
Ania_Zywa zniknęłam to cisza sie zrobiła:-D

Z tatusiem juz na szczecie lepiej, ale meczy sie jeszcze:zawstydzona/y: ehhh
a Paulinka zaczyna powoli pokazywać charakterek (chyba bedzie go miec po mnie:-p:-p:-p)
A w ogole jak ona juz głowke potrafi podnosic... Matko swieta... az sama jestem w szoku... nie, ze na kilka sekund... ona potrafi ja trzymac w górze nawet 3 minuty bez przerwy:szok: dla mnie to jest szok!!!

reklama
Oj ja pamietam jaka to byla radosc jak Ala pierwszy raz usiadla a jak stanela i zaczela chodzic to juz bylam w siódmym niebie :happy2: ale Ciebie to dopiero czeka :tak: ja teraz czekam na wiecej slowek i samodzielne sikanie :-)

Zywa byla takim przyciagaczem na forum :-):-D

Oj ja pamietam jaka to byla radosc jak Ala pierwszy raz usiadla a jak stanela i zaczela chodzic to juz bylam w siódmym niebie :happy2: ale Ciebie to dopiero czeka :tak: ja teraz czekam na wiecej slowek i samodzielne sikanie :-)

Zywa byla takim przyciagaczem na forum :-):-D
minie ten czas w oka mgnieniu i mała zaraz bedzie biegac:-):-):-)

Hejooo!:)

Polna haha niexle to sobie wykombinowałas:D Ciekawe czy Ala bedzie cos o tym wiedziec:):) A co do tych na finiszu to ja nie mam lenia i bardzo czesto sie udzielam:):):-D:-D

Karolina tez wczoraj ogladałam z archiwum X ale takie jakies nudne, kiedys to bardziej lubiłam:)

Asiowo moze ja w koncu kiedys urodze.....i bede sie mogla wszytskim cieszyc tak jak i Ty:) Tez planujesz za Paulinki plecami widze, no pieknie:):)

A ja wczoraj znow chodziłam z godzine i znow to nic nie dało.... Oj kiepsko jest kiepsko, a tu teraz te upały wrociły tragedia:( Jak lało to bylo wporzadku bo nogi nie puchły i w ogole a teraz to z domu sie wyjsc nie da... A tu jeszcze napewno dosc dlugo....

Jak wam mija ranek??

nie no... jedyne czego pragne to to, zeby Paulina w ogole na studia poszła:-) babcia załozyła jej konto i co miesiac wpłaca 50zł... wiec uzbiera sie jak mała urosnie wiec na studia bedzie ja stac:-):-)

Mala wisi na cycu, a jak zje to mykamy w swiat...:-)

Angel oj musisz chyba zmienic suwaczek :blink:oj tak juz bym chciala zebys Miala juz Synka przy sobie :tak:

Ja zaraz uciekam bo Ala mi marudzi ze chce na pole a wazniejsze zadowolone dziecko niz Wy Babeczki :-p :-)

Asiowo dobry pomysl z tym kontem :tak:

reklama
Polna wlansie zmieniałam:/ Kurcze a tak bym juz chciała być SZCZĘŚLIWA MAMA!
Nio to zmykaj corcia wazniejsza:):)

Asiowo fajny pomysł z tym zbieraniem pieniedzy na studia, napewno pozniej bedzie jak znalazł:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry