Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

już mi się znudził stan ciąży
a to jeszcze 3 miesiące
i to ponoć najgorsze -_-
... a i opowiadaj co z tą teściową ;-)
najgorsze że 2 godziny nic jeść nie mogłam a ja bez śniadania to tak nie za bardzo :/
... dobry plan co ? :-)
zreszta bede musiala sie wybrac na zakupy i kupic ALi jakas sukienke bo wybieramy sie na wesele 

:-)

Ja ogólnie lubie słoneczko, i jak grzeje tak fajnie (koszulka na ramiączkach mini i na miasto :-)) no ale teraz to jak sobie pomyśle że mają wrócić upały to mnie aż telepie... Spuchnięte nogi, problemy ze spaniem i oddychaniem... Wiem że jak urodze to bede chciała żeby ciepło było ale te lato według mnie może być chłodne bo i tak z wypadów nad jeziorko, nad morze nici, o spódniczkach i ocisłych bluzeczkach nie wspomne...Kasia a ja jednak wole jak jest ladnie i slonecznie ,ale jak urodzisz i bobas bedzie mial juz rok to tez bedziesz wolala bezdeszczowe dni
No ale dzis zapowiada sie ladna pogoda wiec narzekac nie powinnam![]()
ja miałam tak raz na 3miesiące taką straszną @... ale teraz już tego bólu nie pamiętam... wiem że ani tabletki ani kompresy nie pomagały... ale jak miałam pierwsze dni @ i byłam w pracy to nigdy problemu nie miałam... ruch mi najlepiej pomagałAngel no podobno masaz sutkow pomaga;-) co do @ to ja przed ciaza mialam super za to teraz to ragiczne jest - brzuch mnie tak boli, ze szok - a bylo tak pieknie:-(
Dziekuje w imieniu Lenki
Trzymaj sie:-)

Hej hej :-)
Dzisiaj śniło mi się że urodziłam :-) jaaa jak ja już chce mieć dzidzię przy sobiejuż mi się znudził stan ciąży
a to jeszcze 3 miesiące
i to ponoć najgorsze -_-
ANGEL - kurcze :/ to się synek uparł :/ ... a jakie imię wybrałaś bo nie pamiętam <zawstydzona>
OLENKA - ja też ostatnio tą glukozę robiłam ... nie za przyjemne ale dało się przeżyćnajgorsze że 2 godziny nic jeść nie mogłam a ja bez śniadania to tak nie za bardzo :/
A wizytę mam dopiero na 29 sierpnia :| tak mój gin ma zawalone terminy ... chyba w między czasie będę do innego musiała iść bo ostatnio byłam miesiąc temu ...
A co do USG to wszystkie tak rzadko miały a ja już z 6 razy miałam robione a nie miałam żadnych kombinacji po prostu mój gin robi przy każdej wizycie ... no ale to jedna z lepszych klinik w Polsce więc chyba wiedzą co robią ...?

to doby znak.. mam nadzieje, ze sie rozkreci - a moze jednak sprobuj tego seksiku
moze to cos da.. nibyw spermie jest cos tam..
juz nie moge sie doczekac drugiego dzidziusia:-)ale to pewnie troche jeszcze potrwa..
Nio mi jakos ciezko dojsc do tego ze jak urodze to juz nie bede moigła wszystko jesc jak teraz i w ogole wsyztsko sie zmieni..... Niby sie chce korzystac z tego ze sie w ciazy jeszcze jest i w ogole niby powinnam sie cieszyc z tego ze mały nie chce jeszcze wyjsc i moze zrobic cos dla siebie ale juz naprawde ciezko i teraz to tylko mysle o szybkim porodzie i zeby juz po było..... Z tym seksikiem to ciezko, bo ja jakos sie przelamac nie umiem, i jakos tak ociazalo sie czuje:/