reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młoda nom... zeszla dopiero jak urodzilam.... :dry: :]
Miałam gdzies fote i wygladalam jak słonik :/ porazka...

Ostatnia edycja:
Lana chodziło mi o komentarz do postu Niuni (czy jakoś tam) :-p

Młoda w takim razie ciąza jeszcze nie jest przenoszona, z pierwszego USG jest najbardziej wiarygodny termin.

Jeśli Cię coś nie pokoi to jedź na IP niech zrobią KTG i zbadają, będziesz spokojniejsza.

Ja od 38tc. musiałam co tydzień stawiać się na ktg, po terminie już nie byłam bo położyłam się do szpitala we środę a we czwartek miałam się zgłosić do gina.

Młoda-Ja to też z miesiąc byłam opuchnięta, no,ale latem to częste. Zaraz po porodzie opuchlizna zeszła.
Mam zdjęcie z maja i nogi mam jak dwie belki, nawet większe buty musiałam kupić.

A co do ktg to chodziłam do gina prywatnie-ale 2 tygodnie przed terminem dał mi skierowanie na ktg. Powiedział,ze jak mnie coś niepokoi to mam podejść do szpitala. A jak dotrwam do terminu to mam wtedy też iść.

siemka ja tak samo mam 18lat i czekam na mojego dzidziusia. I także podzielam twoje zdanie ze nie trzeba sie tego wstydzić bo to bedzie piekna chwila jak dostanie sie swojego malucha w rece.:)

reklama
hehe ewi to nam się trafili prawdziwi "faceci":-D nie powiem:-p
kama my też dzisiaj dłuzej pospalismy.. Viki wstała dopiero o 8.30:-)
kasia
ja tez słyszałam z tymi pomidorami.... kurde zastanawiam sie czy u nas w lidlu tez są te z niemiec bo ja kupuje pomidory tylko w lidlu.. sa najlepsze ... hmmm chyba narazie z kupnem się wstrzymam.. ogórkow nie jemy , tylko kiszone więc nie tak źle :-)
liza to tak jak u mnie , starsza wcale nie jest zazdrosna :-)
niunia streaszna historia:-(
kama tez oglądam zawsze licealne ciąże:-)

witam nową mame

a my dzisiaj bylismy na spacerku w lesie.. małą dałam w chuste Viki na nózkach i w kaloszki i się chlapała boegała.. super... cieszę się że pogoda sie poprawia bo normalnie chyba bym w domu nie wyrobiła... szokuje mnie ten maj.. naprawde...:confused2:

wogole to moje dziewczynki już sa takie duże..
Viki skończyła rok i 6 msc 3 dni temu a Emma wczoraj miesiąc :-)
normalnie rozna mi jak na drożdzach :-)

Do góry