ELWIRKA 25
Mamuśka
witam wszystkich........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jestem dziś jakaś bez mocy, M później jedzie na żużel, się położę wcześniej.
A co on na to? Przeprosił?
i woda mineralna. Ja w ciąży na skurcze łydek brałam właśnie magnez, w zwykłych tabletkach. I proszę Ty mi polecasz magnez i ja Tobie też
O Żużel, to jacyś wyjątkowi faceci, bo tak to wszyscy ligę mistrzów oglądali, bo był finał, chyba że byli tak podchmieleni, że nie wiedzieli co oglądali;-)
ja im wiecej wody pilam tym lepiej mi kg lecialy, teraz jak M pracuje w pepsi to przywozi i Pepsi, i herbaty liptona i wlansie ostatnio przywiózł 2 zgrzewki wody i tak pijemy powoli, staram sie 1,5 l pic dziennie plus 2-3 herbaty..