reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza, to dobrze że nocka spokojna:-)
u mnie pochmurno...
Eliwrka, patrzyłaś na swój suwaczek ostatni ?? 4 lata, 4 miesiące, 4 dni...
nie no... super data:-)
Herbata, tego będzie mi brakować po porodzie... narzekania :)
sprzątaj, sprzątaj... ja jakoś zebrać się nie mogę.
kasiek, ale powinni zrozumieć że takie duperele na schodach to niebezpieczeństwo dla dziecka.
dorosły przecież niekiedy nie zauważy. :/
życzę wytrwałości w sprzątaniu.
Ewi, dobrze że ranki się goją.:-)
Daffi, oby tak dalej :)

a ja bym może w końcu wstała ??:-)

reklama
Dafii tu super ze przechodzi :tak:
Mariolcia nie chce mi sie.......... zbieram dupe od 9.00 :zawstydzona/y:
Elwirka no widzisz, Oli wreszcie zlitowala sie nad mamusia! super!
kasiek wspolczuje @, na rosol sie wbijam ;-) oby twojemu udalo sie zalatwic wszystko co zamierza. pierwszy termin mam na 29.09, moze wtedy sie uda :-D

dobra, zmykam powaznie, bo jak nie teraz to nigdy. buziaki dla wszystkich

czesc girls!
3majcie mocno kciuki &&&&& w przyszłym tygodniu robię pierwszego teściora. bardzo sie boję rozczarowania, ale cóż.. co ma być to bedzie! :] może sie udało kto wie... jeszcze tydzień! ale zrobie wcześniej troszke ;P

Naprawił:D:D:D Powiedział że za 2 godziny będzie tylko go umyje i zepnie:D:D:D

Herbata serdecznie zapraszam podobno bardzo dobry robię:p

Elwiraka ale Ci dobrze:p

Mariolcia wstawaj bo się zastoisz a przy dziecku nie ma siedzenia:p:p

Daffi dobrze że z małą już lepiej silna dziewczynka:)

Ewi Dobrze że Mareczkowi nic się nie stało może się wystraszył i tak już nie będzie robił, ja jako dziecko też z rodzeństwem tak zrobiliśmy tylko byliśmy dużo starsi szyba się nie robiła ale oberwało się nam bo zrobiliśmy dziurę w nowo ułożonym parkiecie:p

Herbata, witaj w klubie, bo też tak się zbieram :-)
kasiek, właśnie ja wiem że mi to siedzenie na najlepsze nie wychodzi.
no ale ja siedzę, a malutki wierzga się :-)
Kinga, trzymam kciuki za dwie kreseczki :)

a ja tak szperam na tym forum i trafiłam na dyskusję nijakiej soni1986, coż to za dziewczę ? :)
no dobra ja wstaję, coś ogarnę... ale pewnie i tak na forum będę zaglądać :)

No miki spi od 10:40, a ja sie wzielam za porządki! Siedzimy w domu jutro (prócz tego wypadu po wyprawke) i chyba w poniedzialek tez wiec przydaloby sie by bylo czysto i by M nie narzekal, tak wiec dół mam na glanc wysprzatany, czyli kuchnia,łazienka, korytarzyk i schody na góre... teraz góra... co mnie przeraża bo ciuchy trzeba ulozyc, kurze, okna pomyc (na dole juz pomylam;-)) obiad przyszykowany...

kasiek to super ze meżulek niedlugo wraca, moj do 18 robi ;/
EWI to dobrze ze malemu nic sie nie stalo ;/ ehhh
Mariolciaaa nie kojarze tej soni :-D pewnie nic waznego to i w glowie mi nie zostala;P:)
Kinga kciuki zaciśniete!!!
Daffi dobrze ze malej jest lepiej.
Herbata, ciiii nie kracz, mi jest dobrze ze są spokojni ;-)

Kurcze cos mnie brzuch boli?! Żoładek chyba? wrrrrrrrrr.....
Mam nadzieje ze przestane bo mam duzo roboty jeszcze, i napewno bede konczyc po obiedzie jak mlody wstanie;/

Ostatnia edycja:
reklama
Liza ja też się cieszę, ale masz parę dziewczyno ja nadal ma syf w domu a na dodatek zasnęła więc nici z odkurzania;/

Kinga
kciuki zaciśnięte&&&&&&

Do góry