reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Klaudix cud miód i malina. Filipek prześliczny ;-) . Ładna z was parka;-) i urocza rodzinka 

pinky sky
Fanka BB :)
Hejka dzisiaj
Klaudix super zdjęcia i jaka figurka 3 miesiące po porodzie
Super a mały kawaler
I jak tam z mężem po wyjeździe widzę że chyba lepiej
Tak swoją drogą to przystojnego tego męża masz
Na pewno niedługo Ci się unormuje
Liza witam się i ja odezwij się bo nie mam numeru;/
Elwirka no widzisz a ja dalej się męczę gratki z okazji chyba kolejnej nocki przespanej
Vegas fajnie że mała się rozkręca moja też coś po swojemu ale coraz więcej ostanio chodzi i śpiewa sto lat bo ciocia miała urodziny i był tort i wychodzi jej mniej więcej "jolat jaolat"
Młoda ale biegasz
u nas też się dzisiaj popsuło ale ciepło jest
No dziewczynki jestem u rodziców C właśnie wyjechał w drogę powrotna do domu, Domiśka bawi się od rana z moją siostrą nawet z nią śniadanie zjadła bo ze mną nie chciała jest prze szczęśliwa biega po podwórku krzyczy już obejście zrobiła po zwierzętach gospodarski jest fajnie teraz wymyślam co mogę mojemu C na prezent zrobić bo ma 3 września a ja długo myślę
Klaudix super zdjęcia i jaka figurka 3 miesiące po porodzie
Liza witam się i ja odezwij się bo nie mam numeru;/
Elwirka no widzisz a ja dalej się męczę gratki z okazji chyba kolejnej nocki przespanej
Vegas fajnie że mała się rozkręca moja też coś po swojemu ale coraz więcej ostanio chodzi i śpiewa sto lat bo ciocia miała urodziny i był tort i wychodzi jej mniej więcej "jolat jaolat"
Młoda ale biegasz
No dziewczynki jestem u rodziców C właśnie wyjechał w drogę powrotna do domu, Domiśka bawi się od rana z moją siostrą nawet z nią śniadanie zjadła bo ze mną nie chciała jest prze szczęśliwa biega po podwórku krzyczy już obejście zrobiła po zwierzętach gospodarski jest fajnie teraz wymyślam co mogę mojemu C na prezent zrobić bo ma 3 września a ja długo myślę
młodamamusia18
Kasiek no u nas sie robi gorąąco . 33 stopni ma być;-)
młodamamusia18
Kasiek siedze i normalnie mi ciepło . A czuje sie jak bym była na dworze
;-)
wczoraj pobiłam rekord brania prysznica ;-)

wczoraj pobiłam rekord brania prysznica ;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
herbatka ja sobie radzę bardzo dobrze :-)
dziękuję że pytasz
dziewczynki się zaczynaja razem bawić :-)
Viki czyta (po swojemu) Emci książeczki .. razem bawią się na macie..
jeszcze ich musze pilnować bo Vi ciągle mocno tuli Emmę albo ściska zeby wycałować , czasem sikę na nią chce rzucić i nie rozumie że musi powoli
więc nie spuszczam ich z oczu :-) ale już jest lepiej.. im Emma starsza tym jakoś bardziej wiem ze Vi nie zrobi jej krzywdy swoją miłością 
Vegas właśńie się zastanawiąłam czy Ty zniknęłaś czy ja tak słabo doczytuję :-)
no to brawa dlka Martysi :*
moja najdłuższe słowo powiedziała ... hmmm
"mamo tata je (jest) w pjaci (pracy) " albo np "mama Emma tam guji(u góry) śpi" itp
a jajbardziej chce mi się śmiać jak mówi "mama chono" (chodź no) albo tak słodko "ooooo nie"
klaudix super fotki :-)
dziękuję że pytasz
dziewczynki się zaczynaja razem bawić :-)
Viki czyta (po swojemu) Emci książeczki .. razem bawią się na macie..

jeszcze ich musze pilnować bo Vi ciągle mocno tuli Emmę albo ściska zeby wycałować , czasem sikę na nią chce rzucić i nie rozumie że musi powoli

Vegas właśńie się zastanawiąłam czy Ty zniknęłaś czy ja tak słabo doczytuję :-)
no to brawa dlka Martysi :*
moja najdłuższe słowo powiedziała ... hmmm
"mamo tata je (jest) w pjaci (pracy) " albo np "mama Emma tam guji(u góry) śpi" itp
a jajbardziej chce mi się śmiać jak mówi "mama chono" (chodź no) albo tak słodko "ooooo nie"
klaudix super fotki :-)
Herbata
młodamamusia18
Herbata nie bruuudna
haha ;-) dla odświezenia 
śliczna piłeczka !;*

śliczna piłeczka !;*
reklama
pinky sky
Herbata ale bębenek masz przesłodki i taki duży
No właśnie nie wiem co nie jestem dobra w robieniu prezentów chyba że Dominice
Kamcia fajnie że dziewczynki się dogadują jeszcze trochę i będziesz miała je z głowy ja pamiętam cały czas siedziałam z siostrą w kąciuku i się bawiłyśmy zawsze we dwie a jest różnica 2 lat między nami
młoda i wyszorowałaś się??
Kamcia fajnie że dziewczynki się dogadują jeszcze trochę i będziesz miała je z głowy ja pamiętam cały czas siedziałam z siostrą w kąciuku i się bawiłyśmy zawsze we dwie a jest różnica 2 lat między nami
młoda i wyszorowałaś się??