reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hejka dzisiaj:)

Klaudix
super zdjęcia i jaka figurka 3 miesiące po porodzie:) Super a mały kawaler:) I jak tam z mężem po wyjeździe widzę że chyba lepiej:) Tak swoją drogą to przystojnego tego męża masz:p Na pewno niedługo Ci się unormuje:)

Liza witam się i ja odezwij się bo nie mam numeru;/

Elwirka
no widzisz a ja dalej się męczę gratki z okazji chyba kolejnej nocki przespanej:)

Vegas
fajnie że mała się rozkręca moja też coś po swojemu ale coraz więcej ostanio chodzi i śpiewa sto lat bo ciocia miała urodziny i był tort i wychodzi jej mniej więcej "jolat jaolat"

Młoda
ale biegasz:) u nas też się dzisiaj popsuło ale ciepło jest:)

No dziewczynki jestem u rodziców C właśnie wyjechał w drogę powrotna do domu, Domiśka bawi się od rana z moją siostrą nawet z nią śniadanie zjadła bo ze mną nie chciała jest prze szczęśliwa biega po podwórku krzyczy już obejście zrobiła po zwierzętach gospodarski jest fajnie teraz wymyślam co mogę mojemu C na prezent zrobić bo ma 3 września a ja długo myślę:)

herbatka ja sobie radzę bardzo dobrze :-)
dziękuję że pytasz
dziewczynki się zaczynaja razem bawić :-)
Viki czyta (po swojemu) Emci książeczki .. razem bawią się na macie..:-p
jeszcze ich musze pilnować bo Vi ciągle mocno tuli Emmę albo ściska zeby wycałować , czasem sikę na nią chce rzucić i nie rozumie że musi powoli :-p więc nie spuszczam ich z oczu :-) ale już jest lepiej.. im Emma starsza tym jakoś bardziej wiem ze Vi nie zrobi jej krzywdy swoją miłością :-p
Vegas właśńie się zastanawiąłam czy Ty zniknęłaś czy ja tak słabo doczytuję :-)
no to brawa dlka Martysi :*
moja najdłuższe słowo powiedziała ... hmmm
"mamo tata je (jest) w pjaci (pracy) " albo np "mama Emma
tam guji(u góry) śpi" itp
a jajbardziej chce mi się śmiać jak mówi "mama chono" (chodź no) albo tak słodko "ooooo nie"
klaudix super fotki :-)

Kamcia to super ze Viki chetnie zajmuje sie Malutka. taka mala roznica wieku to chyba dobra sprawa. widze ze gadulka rosnie :-D
kasiek to mysl, mysl... ja tez dlugo mysle na ogol. na urodziny mojego m. planuje urodzic, wiec prezent z glowy :-)
mloda a co? az taka brudna bylas? ;-)

:happy:

reklama
Herbata ale bębenek masz przesłodki i taki duży:) No właśnie nie wiem co nie jestem dobra w robieniu prezentów chyba że Dominice:)

Kamcia
fajnie że dziewczynki się dogadują jeszcze trochę i będziesz miała je z głowy ja pamiętam cały czas siedziałam z siostrą w kąciuku i się bawiłyśmy zawsze we dwie a jest różnica 2 lat między nami:)

młoda i wyszorowałaś się??

Do góry