Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo mi moja mama ciągle truje że ja nic się nie ruszam i zanikną mi mięśnie i nie dam sobie rady z porodem -_-
to mówisz że to też robi swoje ? :-) a to git
bo mama mnie nastraszyła że się nie ruszam i nie dam rady przy porodzie 
a co do imienia to mnie sie podoba Nadia.. za duzo juz Wiktorii w kolo choc i Nadii tez juz przybywa:-)
i chyba ma teraz taka faze na fecatow jak pisalas.. potrafi caly dzien siedziec z moim tata
moja mama smiala sie, ze Adam powinien czesciej wyjezdzac bo pomimo tego, ze wcinam co chce to i tak chudne z nerwow. jeszcze 2 kg i waga sprzed ciazy wroci a moj A bedzie mial "niespodzianke" jak wroci:-)
tzn zazwyczaj to jest mala bulka kajzerka z szynka i serem zlotym i np. z ogorkiem, pomidorem.. dzisn np jadlam twarog z dzemem:-)mmm a obiad jem miedzy 12.14 i potem do wieczora nic.. wiem, ze to niezdrowe ale skutkuje
zreszta ja nigdy nie bylam zwolenniiem kolacji, bo potem czulam sie jak slon.. wiec moze tak sprobuj

i ile razy mowie do niej chodz pobawimy sie to nie ona do dzidzia chce:-)

No ale kazali przywieźć pamięć to oni przetestują. Dobrze, że chociaż mogę sobie wykupić pakiet na internet i przynajmniej przez tel was podczytywać, bo ostatnio coś się ruch większy zrobił i bym nie wyrobiła z czytaniem.

Nie wiem jak w końcu będzie z tym wózkiem, bo mówił, ze da kasę ale jeszcze nie wie czy całość czy tylko część. Ale znów się z nim pokłóciłam i wywaliłam go w niedzielę. To on mi tego samego dnia zrobił scenę przy koleżankach i przy swoich kolegach. Chciał pokazać, że to on mną rządzi, ale chyba niezbyt mu się to udało, bo po prostu dostał w twarz i kazałam mu sobie pójść. W pon już pisał i przepraszał, a dziś stwierdził, że i tak przecież z nim jestem i będę

CHAM!!!