• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna ona juz byla umowiona u tego lekarza, zabronione ale to nie problem ich znalesc, jest sporo takich lekarzy co zajmuje sie aborcja. byla juz umowiona u niego, no ale postanowilam ja wziasc najpierw do normalnego gina zeby jej erduszko zmieklo...i podzialalo:)

reklama
mikusa ja wogole pierwszego nie zauwarzylam ,dopiero jak bylam z Ala na szczepieniu to lekarka mi powiedziala ze juz jest PIERWSZY ZABEK :-D
pamietam jaka to wtedy radosc byla a P to wszystkim sie chwalil w pracy ze ALa juz dorobila sie pierwszego zabka :happy::rofl2:
I jak dalej spi ?

HELLO
Per Zywa ja czekam na jakies inf jak Ci idzie z tym robotnikiem ? :-)

witam mamusie;-)
Paulinka dała mi w kość w nocy i teraz...:baffled: w nocy juz nawet męża obudziłam, bo ja sił nie miałam i on ja usypiał.... . Paulina ma znów katarek i chyba przez to nie chce znów spać:zawstydzona/y: qrde... zaś sie obudziła, po 3 minutach...:-( ona mnie wykończy dziś... ciagle w koszuli biegam, nie mam czasu sie ogarnac:baffled:

Dzień dobry z rana:-)
Dzis juz bylam u wampirow co mi krew zabrali:-(Nie lubie tego strasznie:-(Ale jak mus to mus.A teraz siedze i farbuje wloski na braz ciemny zobazymy co to wyjdzie:)
ahh nie ma jak to byc w domku i wyspac sie we wlasnym lozku:)
a u was widze nie wyspanie jest.. upsss.... dobrze ze moj brzdac jeszcze siedzi w brzuszku:)

mikusia teraz po tym szpitalu wstaje o 7 rano i kladne sie o 23 i jakos jeszcze dzemka popoludniu a i tak zawsze rano wstawalam bo do szkoly:) wiec nie bede miala chyba z tym problemu :) chodz boje sie caly czas czy sobie poradze z moja mala zlosnica jak jzu sie urodzi... :) ale wszystko da sie przezyc

Każdy ma inne podejście do tej aborcji ja np jestem za ale na początku kiedy bierze się tabletkę wczesnoporonną i tyle żadnego rozrywania dzieci :| tego już nie qmam w życiu bym nie zaakceptowała czegoś takiego też widziałam takie filmiki ale to jak już to są maluszki które są wykształcone i mają uczucia a póki można wsiąść taką tabletkę to nic złego w tym momencie jeszcze często można poronić samoistnie i nie ma żadnej skrobanki i jeżeli dziewczyna dowiaduje się na tyle wcześnie i wie że nie może mieć teraz dziecka to ja jestem za tym żeby wzieła taką tabletkę niż żeby marnowała życie sobie i dziecku ... tyle na ten temat :-)
Ja też nie miałam łatwego początku bo mój facet mnie zostawił z tym wszystkim samą po 3 latach związku i tak na prawdę planowania dzieci i rodziny... tyle że on mnie zostawił jakoś w 3 miesiącu więc już aborcja nie wchodziła w grę wiedziałam że mała już jest małym człowieczkiem nie fasolką ale gdybym dowiedziała się na początku to myślę że bym jednak usunęła ... i nie uważam się przez to za złą matkę czy coś w tym stylu bo ja po prostu uważam że w 6-8 tygodniu to jeszcze nie jest dziecko.

No to się wygadałam ale nie lubię ludzi którym się układa żyją sobie bez większych problemów i nie rozumieją decyzji ludzi którym jest ciężko nie można osądzać jeżeli nie jest się w takiej sytuacji ... ja np popieram swoją koleżankę uważam że decyzja o tej tabletce była bardzo mądra w jej przypadku ;-) TABLETCE podkreślam żadnego rozrywania dzieci ... :/

No a teraz idę się ogarnąć :-p

dobra lepiej zostawic ten temat. Ille ludzi tyle opinii...ja to wlasnie sie wybieram do pruszcza gdanskiego. spory kawal drogi mnie czeka, jakies niecale 2 godziny autobusem....hmmm...masakra.no ale musze. wroce wieczorkiem , wiec zycze wszystkim milego dnia:)

Hello dziewczynki:-)
U nas znwou upal.. dzieki bogu ze wierczory i noce sa chlodne:tak:przynajmniej Lena spi spokojnie:tak:
Co do zabkow to leni tez wyszedl jak miala chyba 5.5 miesiaca a potem to churtowo sie posypaly.. a teraz mamy jeszcze tylko 5 do wyżnięcia:-Di koniec:tak:
Co do aborcji to ja mowie stanowco niee:no::no:i jeszcze raz:no: nie moglabym sobie tego darowac, ze zabilam cos co moglo byc moim dzieckiem.. jak tak patrze na Lenke - nie moglabym.. mimo, ze to by byla tabletka czy cos w tym rodzaju..
Femme piszesz, ze moze przerwalalbys ciaze miedzy6-8 tyg.. ja bylam na USG w 8 tyg boze az sie poryczalam.. moja coreczka miala nozki, raczki, i tak nimi fikala cudownie.. nie moglabym.. :-(:-(zawsze jest jakies rozwiazanie.. czemu to dziecko mialoby nize zyc.. co ono takiego zrobilo.. jak matka nie ma mozliwosci utrzymac siebie i dzieciatko to jest tyle par, ktore dadza mu tyle milosci:tak:takie jest moje zdanie..

Kurcze a ja dzis jestem jakos taka zmeczona, jakby mnie jakies grypsko bralo:no:masakra, boli mnie wszytsko..

reklama
A ja wlasnie zajadam sie lodami ,lazanki zrobione wiec mam LUZ :-) potem mam ponoc przypilnowac Dawida i Lucje bo siostra jedzie na zakupy !!

Ala o maly wlos pozbyla by sie zabkow z przodu przez Lucje :wściekła/y:naszczescie udalo mi sie Ja zlapac !!

Asiowo z malym dzieckiem nie ma tak lekko :rofl2:

Aha ...
Femme piszesz ze 6-8 tygodniu wedlug Ciebie to nie dziecko !! a wlasnie w 6 tygodniu zaczyna bic serce wiec chyba to juz mala istotka ....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry