Alex.
Wdrożona(y)
witam dziewczyny.... mnie troszke nie bylo bo bylam w naszym nowym mieszkanku, musialam powynosic tam wszystkie graty,bo nie bylo puste...i tam takie bzdety....ILONKO ten twoj to naprawde cham, dobrze że mu w pysk strzelilaś-zaslużył!!a wiecie co, u mnie byla kilka dni temu moja kuzynka, tez ma 19 lat, i mi powiedziala ze jest w ciazy... w 10tyg i chce usunac to dziecko, poniewaz jest z chlopakiem a go nie kocha, chciala sie rozstac a teraz zonk-jest przerazona. wczoraj miala wizyte u lekarze by usunac ciaze i zrezygnowala bo sie przestraszylo. mialam jechac z nia,ale nie chcialam zeby zrobila cos takiego. specjalnie jej pokazalam rozne filmy o aborcji, i zeby to jeszczze 50 razy przemyslala, poszlam z nia rano do mojego gina, chcialam zeby zobaczyla malenstwo, i wiecie co? poskutkowalo. juz nie che tego zrobic. mozna powiedziec ze ocalilam malenstwo

teraz przychodzi do mniei trzyma brzuszek, cieszy sue strasznie jak kopie, juz sie nie moze doczekac kiedy jej takm bedzie brykal
?
) jest całkiem rozwinięta, waży ok.2783 gramów i jest gotowa już na wyjście. Ale powiedział, że mam się oszczędzać (również brak stosunków ;-)), żeby donosić jeszcze tak ok. dwóch tygodni. I co myślicie? :-)
teraz siedzi z Lucja w pokoju i sie bawia ,przynajmniej troszke mam spokoju !!
a jakie imie wybralas dla dziewczynki ?