Witam dziewczęta
Vegas mi też się ta druga podoba ale jest nie wygodna bo nie mam cycków i się nie ma na czym trzymać;/ a że mi ostatnio w pralni zaczepy od ramiączek powyłamywali to w lipcu się męczyłam;/ ta druga też mi się podoba a kupiłam ją bo w październiku chyba tak mało estetycznie wygogolić się tak

Zdrówka dla Martynki lubię to imię bo jedna z moich najlepszych koleżanek się tak nazywa
Beti witaj i napisz coś więcej o sobie i swojej rodzince i pisz pisz pisz w miarę czasu
Elwirka u nas nocka też fatalna mało tego że pije jak smok to co chwila się budziła płakała to pampersa kazała sobie zdjemować nie wiem o co jej chodziło;/
Lizka Ty to zasługujesz na szczerozłoty medal dla najlepszej mamusi

jesteś zaje... bod względem czasu i rozplanowania go i masz tak cudnie grzeczne dzieci

A co do włosów tak i tak mi się podobasz;p ja też muszę przyciemnić bo wiecznie stare pasemka mi wychodzą blond zresztą mój to taki mysi;/
Beacia to sobie robotę zrobiłaś ale dobrze przynajmniej masz już zrobione
U nas była ogromniasta mgła w nocy;/ teraz słońce próbuje się przebijać kiepsko mu to wychodzi Domka chodzi z wałkami na głowie babcia jej całą głowę zakręciła to dobrze teraz jestem pewna że mam córkę a nie syna

C pojechał do samochodu ale powiedział że szybko wróci obiad jest. Później może do rossmanna się wybiorę bo C powiedział żeby wyjść wieczorem bo 2 kolegów ma urodziny a jeden bardzo rzadko przyjeżdża bo jeździ w Warszawie na karetce i w związku z tym nie mam się czym umalować bo jak na złość w jednym czasie wszystkie kosmetyki się skończyły;/