• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mloda, mój pierwszy okres po ciązy trwał chyba z 4 tygodnie, a później mimo brania tabletek i tak nie miałam regularnego ;/. Teraz dopiero się unormowało.
Kasiek, ja też tak mam, że wszystko mi się kończy w jednym czasie.
Liza, to dobrze ze wyglądasz młodzież a nie na ryczącą 40 ;P Ciesz się! Fajnie, że Hania lubi szkolę ;)

reklama
Cześć Dziewczyny.

Pamiętacie mnie jeszcze? :-p

Zrobiłam sobie przerwę od MM, bo nie wyrabiałam się z nadrabianiem kilku wątków, teraz pogoda gorsza więc więcej czasu spędzamy w domu i myślę że teraz dam radę wrócić na stałe :-)

Przyjmiecie córkę marnotrawną jeszcze raz? ;-)

ja miałam okres chyba po pół roku, bo karmiłam synka przez siedem miesiecy. Pierwszy był bardzo intensywny i trwał chyba trzy dni, drugi był po półtora miesiącu i był bardzo słabiutki ale ciagnął sie tydzien. Trzeciego jeszcze nie było:]

kamma jak miło cie widzoeć!!!!

A ja dzisiaj byłam u ginekologa i nie zrobiła mi cytologi bo musze wziasc najperw jakies glibułki zeby sie podleczyc...(

kasiek a ile ci się spóznia?? ładne sukienki :-)

to tyle bo zaraz mi głowe rozsadzi:wściekła/y:

Dziewczyny przestancie z tymi medalami;P ja nie jestem taka super;P ciuchów nie zlozylam, nie moge sie za nie zabrac;P ehhh
młoda ja po porodzie mialam okresy dwa róznie raczej nieregularne a potem jak wzielam azapie tak nie mialam okresu 7mies:D ;-) ale ja karmilam piersią:-)

Ehhh spac mi sie chce ;P
Na spacerze spotkałam kolege z którym daawno sie nie widzialam;P pogadalismy chwile i miki zaczol odgrywac szopki bo byl spiacy ;P i tyle;P:)
Zaraz ide po kapuste i zaczne z chlopakami walczyc z gołąbkami.... troche zrobię bez ryzu a trochę z ryzem ;P:)

kaamaa witaj my się chyba nie znamy ale cieszę się że piszesz i pisz często oo i napisz co aktualnie u Ciebie:)

Malwina
tak według tych w tym roku to powinien zacząć się między 6 a 14 września bo nigdy nie miałam regularnych;/ o tej porze to już powinien się kończyć;/

Liza Liza może dlatego że masz więcej dzieci jesteś lepiej zorganizowana:) Ale bym zjadła gołąbka wyślij mi:)

Domka śpi ja chyba wyskoczę do tego rossmana :)

ale mam humor do du.py... :( posprzatalam cale mieszkanie i ani jednego skurczu, ale nawet nie o to chodzi. zle sie jakos czuje psychicznie, jak na ostrym kacu. chyba przez te hormony to w psychiatryku wyladuje. poklocilam sie z M. nawet nie wiem o co i wyc mi sie chce :-( mam dosc wszystkiego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry