Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja niby cos podejrzewalam, ale potem wylecialo mi toz glowy.. i pamietam, ze jedlismy sobie wtedy danie chinskie (mmm) a on przy swojej mamie wyjal pudeleczko:-) ja myslalam, ze se jaja robi serio.. otworzylam, zobaczylam sliczny poersiosnek, a Adas sie mnie zapytal czy wyjdze za niego:-) a ja powiedzial, ze tak a on sie mnie pyta ale serio

wiece jak mi bylo glupio przy jego mamie.. potem mi powiedzial, ze nie tak milo byc, ale z nerwow to chcial miec juz to za soba
co tam tez bedziemy meli co wspominac i opowiadac wnukom
:-)
nastepne szczepienie z koncem wrzesnia!
dzielna Paulinka;-) w ogóle cały dzien spi... teraz karmie ja dopiero 3 raz
pierwsze o 9, pozniej 14 i teraz... no szok!!! 
ale ja oczywiscie nie zajarzyłam o co chodzi... dał mi bukiet i pojechalismy do parku chorzowie i do dzis mamy swoja ławeczke:-) dopiero wieczorem mamie pokazałam pierscionek, a ona wyjeła wino i gratulowała
Tato chciał żebyśmy zaczekali na niego,bo jego zawsze w wakacje nie ma i omijają go najważniejsze wydarzenia,ale moja mama powiedziała,ze ma nie wymyślać,bo mam mieć prezent na urodziny.W moje urodziny 11 sierpnia z rana obudził mnie posłaniec z ogromnym bukietem kwiatów.Chwile później dostałam pięknego smsa z życzeniami.Później Mariuszek przyjechał do mnie i przyjechał po nas jego tato i zawiózł nas do restauracji "Przystań nad potokiem".Zjedliśmy kolacyjkę,napiliśmy sie wina,zjedliśmy deser i wyszliśmy na taras.Mariusz kazał mi sie obrócić,ukląkł,a gdy się obróciłam zapytał czy zostanę jego żoną:-) Płakałam ze szczęścia jak dziecko.Mariusz mnie przytulił i zapytał czy to oznacza Tak?A ja tylko pokiwałam głowa,bo przez łzy nic nie mogłam powiedzieć
To był jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu
normalnie nie wieże że to już za 17 dni ślub ojeju szybko zlecialo od zarenczyn ten czas haha to tylko pół roku temu były hihi a czuje jak by wczoraj
a teraz tylko naj lepsza zabawa ślub już piękniej być nie może.:-)