Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
:-):-):-)
na szczeście przeszło zrobilam to co tzrba jak osa urządli i jest dobrze
naj gorzej że ich nie tzreba draznić aby urządliły besensu wkurzają mnie a jak otworze okno to w kuchni odrazu ich pełno jest
, super dzis przyjęzdza moje kochanie no i ma dla mnie prezeny na rocznice haha bosko;-)bo jutro jest ta pełna rocznica nasza haha;-)już nie moge się doczekać jak przyjedzie mam nadzieje że do jutra zostanie bo w sobote znowu do pracy ma a ja za to na przymierzenie sukni musze jechać :-):-) nareszcie a potem tylko ją odebrać no lepiej być nie może szybko czas zleciał haha

co tam nowego u was dziewczyny:-)rany ja to o weselu myśle haha
coraz bliżej niż dalej haha :-)a wy jakie mjałyście reakcje przd zbliżującym się ślubem :-)haha ja jeszcze narazie stresu nie mam jak narazie
ale koledzy z pracy mego kochanie się śmieją zę jak ma taką szaloną narzyczoną to mu zwieje z przed ołtarza haha
ale aż taka nie jestem ,jestem tego pewna i już
ale bendzie już nie moge sie doczekać a naj bardziej tej zabawy sala wszystko załatwione troche sporo bendzie gości ale zabawa bendzie się krencić haha