reklama
madzia1225
Wdrożona(y)
wiki a no chyba ze tak

a ja dziewczeta wynalazlam super maskotkie
juz powiedzialam przyszlej chrzestnej ze ma ja kupic
tylko jeszcze nie wiem jak ja zmieszcze do domu
a to strona: GIGANT 250 CM WIEKSZY NIŻ SAMOCHÓD SERCE GRATIS (413176786) - Aukcje internetowe Allegro

a ja dziewczeta wynalazlam super maskotkie

polna_N
Mama Ali ... 2007
madzia WoW
duzy ten misiek
Ala ma dwa duze miski -jeden kubus puchatek-dostalam go od P jak wrocil z Niemiec gdy juz bylam w ciazy a drugi z NICI swinke na roczek
czasem sie nimi bawi ale tak to jeden jest na wiklinowym krzesle a drugi wysoko na szafce !!
bedziesz musiala zadbac o to by polka sie nie zawalila pod takim ciezarem

bedziesz musiala zadbac o to by polka sie nie zawalila pod takim ciezarem

madzia1225
Wdrożona(y)
postawie go na podlodze ale chyba sie nie zmiesci do pokoju
chyba ze u moich rodzicow w salonie
slodkie sa takie misie i dla dziecka nie tylko jak jest male
kurde bylam na chwile w kuchni i normalnie mam jakiegos dzis pecha ... rano sie walnelam o krzeslo w maly palec u stopy a teraz sie poparzylam i przecielam nozem... normalnie szok

kurde bylam na chwile w kuchni i normalnie mam jakiegos dzis pecha ... rano sie walnelam o krzeslo w maly palec u stopy a teraz sie poparzylam i przecielam nozem... normalnie szok
Ostatnia edycja:
no tam masz racje że sa słodke ja mam miska którego na 18 dostalam nie jest aż tak ogromny tylko połowa mnie haha i to cięzko go gdzie kolwiek postawić bo miejsce zajmóje a co naj śmieszniejsze jest to że jak przychodz mamay siostra z synkiem i swoją córeczką to te malcy nie dają rady wyjśc z tym miśkiem z pokoju można się nasmiać ,,że misiek jest wiekszy od nich ,, a co mówić o takim ogromnym nie ma co to dopiero radocha jest.
madzia1225
Wdrożona(y)
sama jak bylam mala to miala duzego misia wiekszego ode mnie i zawsze sie smieli ze mnie w rodzine
a teraz moja cora bedzie miala misia... a u dzieci fajnie to wyglada jak sie siluja z takim misiem... wogole ja kocham misie do teraz i mam ich pelno... (z jednym spie)
ale ciii.....
a na dzis temat... nie wiem
a na dzis temat... nie wiem
reklama
madzia1225
Wdrożona(y)
no to na dzis mamy dosc krotki temat... bo to sa misie
...heh a gdzie wogole wszystkie sa??