reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja jestem...
Mikus_a Wiem że nie ma co się martwić, okulistka wszystko mi wyjaśniła na czym ten zabieg będzie polegał itd. Najważniejsze że tego samego dnia do domu będę mogła wrócić.

Ja w poniedziałek idę z Justynką na ostatnią szczepionkę, przeciągnęła się trochę bo dwa tygodnie od antybiotykoterapii musiałam czekać. Będzie płaczu co nie wiara.

reklama
No ja jestem...
Niedawno się obhudziliśmy, dzieci spały, to i ja się zdrzemnbęłam. Normalnie aż cztery godziny spania.
Mikus_a Wiem że nie ma co się martwić, okulistka wszystko mi wyjaśniła na czym ten zabieg będzie polegał itd. Najważniejsze że tego samego dnia do domu będę mogła wrócić.

Ja w poniedziałek idę z Justynką na ostatnią szczepionkę, przeciągnęła się trochę bo dwa tygodnie od antybiotykoterapii musiałam czekać. Będzie płaczu co nie wiara.

Koszmarek pewnie ma cały czas zajęta maluszkiem albo ma jakieś problemy z kompem, że się nuie odzywa.

Jejku!!! Jutro święto i sprzątnąć trzeba. Aż dziwno, że Justynka potrafi tak nabałaganić, wszędzie zabawki i zabawki. Zmykam. Jak będę miała czas to się odezwę. Papatki!!!

Polna niestety ja nie bylam dzis na szczepieniu:wściekła/y:bo glupie baby z przychodni zrobily sobie dzis wolne i jak to powiedziala paniw rejstracji "pielegniarka szczepienna:-D:-D(nie wiedzialam, ze taki zawod jest:-D:-D) ma dzis wolne:wściekła/y::angry: wrr.. chcesz aszczepic dziecko to nie ma.. ale jak Ty sie spozniasz ze szepieniem to odrazu wydzwaniaja za Toba:angry::angry:
kurcze to widze, ze jednak Ala dostala 3 szzepionka?? wlasnie tak myslalam.. az sie boje tego.. Lena tak strasznie placze az sie zanosi.. a tu 3 razy matko..
a co do eurosierot to nie slyszlama wczoraj nic:-)a o co chodzi??
No i zabawka do kapieli pierwsza klasa:tak:my mamy narazie takie cus:tak:FISHER PRICE MORSCY PRZYJACIELE Z WANNY STERNEK (412432771) - Aukcje internetowe Allegro

Basia yyyyyyy szczepienna ? :confused:

ale sobie wymyslily :-D:-D:-D:-D ale z jakiej racji wolne ? :no: nie ma drugiej pielegniarki szczepiennej ? :rofl2::-D dobrze ze ja juz szczepienie mam za soba-znaczy Ala :-) kolejne dopiero jak bedzie ALa miala 5 lat :rofl2:

mi sie podoba jeszcze taka zabawka FISHER PRICE WODNY SWIAT KUBUSIA PUCHATKA -EXPRESS (416016228) - Aukcje internetowe Allegro

a z tymi euro ... to chodzi o to ze tak sie odteraz nazywaja dzieci ktorych rodzice pracuja za granica i zostaja pod opieka dziadkow,wujkow itp. i tak samo jest jesli jedno z rodzicow wyjechalo za granice :nerd: wiec z racji ze Twoj A jest w angli ,moj P w niemczech to Lenka i Ala sa EUROSIEROTAMI :-):-D:rofl2:

netgirl My mielismy wesele na 201 gosci :-D bylo wspaniale ale jednak troszke dziwnie byl bo trzeba uwazac bo w ciazy jestem, to tego nie wolno bylo zjesc bo odrazu mialam biegunke :laugh2::laugh2::rofl2: wogole wygladalam jak wielka beza :-) oczywiscie w moim przekonaniu :rofl2: a co do serialu to w polsce byl :tak: rewelacyjny byl :happy: chyba nagrywali polska wersje ale nie jestem pewna !!

Moja Teściowa miała przechodzony zawał... po czyszczeniu żył lekarze stwierdzili, że trzeba zrobić bajpasy i zastawkę... do tego doszła miażdzyca nóg...

reklama
Do góry