reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja co do obrączek to wogóle jestem dziwna.. ja mam taka z diamentami a D zwykłą bo inna nie pasowała a on nie chciał z diamentem..
ale po fakcie się wqrzyłam .. bo spodobały mi się inne:sorry: i powiedziałam ze żałuję ze takie wybraliśmy i że na kościelny zdecydowanie chce inne!!! :-p

aha jeszcze dodam że ja muszę mieć miesznae złoto bo nie lubię samego żółtego ani samego białego..
no albo tak jak mam na obrączce żółte z dużą ilością cekinów żeby jakaś biel była :-p

Ostatnia edycja:
reklama
My to teraz we wrześniu mamy wesele mojej kuzynki :tak:

Co do obrączek to my mamy srebrne :-p i wcale nie żałuję, takie mi się podobają :tak:

Zuzia się dzisiaj wybawiła, bo była u mnie koleżanka z siostrzenicą :-) Teraz już wykąpana, leży i ogląda bajki, może szybciej dzisiaj zaśnie :tak:

My mamy obrączki z białego złota bo nie lubię typowego złota strasznie mi się nie podoba i źle się czuję:) Przez środek mamy taką kreskę a w środku grawerkę ja z imieniem męża i datą a on odwrotnie

mi się podobają takie :

tylko z pewnymi przeróbkami :-p diamenciki muszą iść wzdłuż całej linii :tak:
i nie wiem jak z białym złotem czy wyszlifowane lepiej wygląda czy nie .. bo żółte chcę takie jakie jest matowe :-)
oczywiście może jeszcze zmienię zdanie jak na żywo popatrzę :-p
ale narazie podobają mi się te
i na tym 2 zdjęciu białe złoto jest lekko żółte bo jest nie oczyszczane , na 1 jest oczyszczane :-)
no a szerokość napewno musi być z tego 2 zdjecia bo te pierwsze za wąskie :-p
1_nor.jpg4_nor.jpg

wampi śliczne te wasze obrączki... :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny za odp. Podejdę kiedyś do tego księdza i się spytam.. U nas jest dziwny kościól, więc zaraz mnie wyzwie od czarownic albo coś ... ;P

My obrączki już mamy kupione. Damian ma zwykłą tradycyjną a ja mam też z jakimiś diamentami czy czymś takim. A mam taką tylko dlatego, że mam ogromnego palucha ;P Zaraz je znajde to wstawie foto. Matko one teraz kosztuje 3018 :szok: a jak my kupowalismy to kosztowały chyba 2300 ... coś strasznego ...img_prod3609_0_o.jpg

kama mi sie takie podobały tylko że to w srodku węższe a na zewnątrz szersze ale jedna znajoma para takie ma i nie chciałam takich samych :no: ze względu tylko własnie na nich ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anetka, dzięki :)
Kasiek, ładne. Mi się podobają srebrne, albo z białego złota.. No ale moj D. wolałby złote to są złote..Też nie mam nic przeciwko nim choć za złotek srednio przepadam.

Do góry