Witam dziewczyny...
Mam 20 lat i jak urodze to też jeszcze 20 będe miała chociaż rocznikowo 21... Dzidzia urodzi sie na moje urodzinki...:-)
Cieszę sie że znalzłam te forum bo byłam na innym ale tam były same starsze dziewczyny które są już w ciąży 2 lub 3 raz i chyba z racji wieku byłam ignorowana więc mam nadzieje że chociaż wśród rówieśniczek znajdą sie bratnie dusze.
Jestem w 16tc. Fakt faktem ciąża ta jest wpadką no ale mój chłopak zabronił mi tak o niej mówić... Oboje jesteśmy bardzo szczęśliwi że będziemy rodzicami. Ja na szczęście nie odczułam jak narazie żadnych nieprzyjemnych uwag z pwodu wieku i ciąży ale nawet jeśli to i tak mnie one by nie interesowały, najważniejsze teraz jest to żeby dzidzia była zdrowa.
Jeśli chodzi o zwierzątka, ja niestety nie mam u siebie bo do tej pory jak pracowałam to nie miałby sie nim kto zająć, a mój chłopak nie przepada za zwierzętami. Poza tym mieszkam w samym centrum miasta w bloku więc piesek by sie męczył a że mieszkanie malutkuie to nawet na chomika pozwolić sobie nie możemy...
Pozdrowienia dla wszystkich przyszłych mam i dla wszystkich kruszynek które są już na świecie...