reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Agnieszka gratki ząbka :)
gosia a no własnie tak namieszali ze teraz brak slow, zreszta ze wszytskim mieszają w obecnym rzadzie :eek:
kaamaa allllooo? jak tam?

Glowa mnie cos boli od poludnia, spacer zaliczylismy ale tylko z chlopakami Hania w domu siedziała bo miala 38,1 ;/ heh
Burza przeszla bokiem, popadało troszke ale jakie fajne powietrze ;) na dwór bym wyszłą :tak:

reklama
kurcze dziewczyny mam taki problem z mala ma biegunke doktor kazała jej dawac smecte tylko pytanie....
jak ja ja mam jej podawac ona sie tak drze... juz mi pic nie chce bo dawałam jej z piciem a teraz co pije to wacha czy czasem nie lek. Zasrała mi pół paczki pampersów...o znowu kupa

Nie mam weny do pisania , ale was czytam :)
gosia91 - jeśli będzie tak robila i nie piła smecty niestety musisz jechac do szpitala bo sie odwodni .
Liza - u nas teraz jakos sie chmurzy ale co z tego będzie ciężko powiedzieć
Maly kima , a ja ide zagrzać kolacyjke zapiekankę i przed kompa zasiadam :)

Renata o fajnie w końcu ktoś kto mieszka bliżej, kiedyś może uda nam się spotkać;-). Snoopy jeszcze mam stosunkowo blisko ale za holerę nie pamiętam gdzie ona mieszka.
twoi synowie sa nieźli.
Umi Bo u nas w piątki przedszkole nie jest czynne.
Liza A no też prawda, zapomniałam że ona do łączonej klasy chodzi.
oby jej przeszło.
aleksandra Zawsze możesz zagaić z tatą czy nie myślał żeby kogos znaleźć.
Agnieszka Gratuluje ząbka.
Gosia Ja jak mialam ochotę nacoś słodkiego to robiłam sernik na zimno i zamiast śmietany kremówki kefir lub jogurt naturalny dawalam. a zjedzenie takiego biszkopciku samemu robionego też napewno nie zaszkodzi.:tak:

Gosia a nie probowalas jej dawac smecty strzykawką taką z syropów??
Smecta jest ochydna.ja po niej mam odruch wymiotny. moi panowie tez/. U nas orsalit na sraksy stosujemy.

Ewi.moze moze :)

Bylam z malzonem i mlodszym dzieciem i siostrą na zakupach. F został u mojej ciotki. wolał z bratem ciotecznym zostac niz z matką po auchanach sie prowadzac. I jak tylko weszlismy do sklepu jak nie zaczelo lac i blyskac. Noz myslalm ze ten blaszak to sie zlozy. tak dudnilo w srodku.

torty odebrane. Dora wyszla bombowo. OSkar jutro jajo zniesie. :) a Filip oszaleje ze spidermana. Sama bym z takie tortu jak dziecko sie cieszyla :D

ide chyba spac, bo dusza ma obok ciala juz jest..

Ostatnia edycja:
Oki, napisałam się, skasowało mi się i nie mogę oczywiście wkleic... no to jeszcze raz

Na początku was uspokoje... Otóż RENATA czy szukałaś w googlach info o porwaniu? ja też usłyszałam taką historie od szwagierki która przez to nie póściła synka na wycieczke z przedszkolem, ja jak to ja powęszyłam sobie i znalazłam udaremnione porwanie | atrapa.net... wpiszcie sobie w googlach "porwanie w centrum handlowym" to wyskoczy wam dużo artykułów na ten temat...

OLA myśle że twojemu tacie potrzeba więcej czasu... to nie takie hop siup zapomniec o osobie z którą spędziło się tyle lat

EWI no będziesz potrójną mamusią... jaaaa... Ale córa napewno ci pomoże przy dzidzi. u SNOOPY wszystko oki

RENATA mi syn powtarza często (zazwyczaj jak w kolejce stoimy a on w koszyku siedzi) ale ty masz mama fajne duże cycki... podnosi bluzeczke i dożuca: ja też mam ale jeszcze malutkie.

SALI fajnie że Tymek tak dobrze sobie radzi... oby tak dalej

LIZA zdrówka dla Hani

WAMPI oj się męczysz biedna...może jakaś inhalacja albo płukanka wodą z solą...

VEGAS a LORATĘ skutecznie ROX odstraszyła :-).

Oki chyba czas uciekac... Miłej nocki

Hellow. Wreszcie weekend
p.gif
J. ma pracujący bo jutro od rana do 14 a w niedzielę od 6-18. No ale jako chętny idzie bo chce byśmy zaszaleli w rocznicę ślubu po jego wypłacie, więc mu zależy mieć wyższą wypłatę. A na rocznicę planujemy wypad do kina do Sfery w Bielsku, po kinie coś zjeść i zakupy ciuszkowe
biggrin.gif
Już się doczekać nie mogę:-)

Ola wg mnie za szybko dla taty by myśleć o innej kobiecie:tak:
Liza zdrówka dla Twojej Królewny;* Brawa dla dzielnego Danielka:-)
Wampi zdrówka;*
Renata dzieci czasem faktycznie mają texty, aż głowa Mała. Moja córa też nawija i nawija i nieraz coś zabawnego palnie:-)
Gosia oby Ci się Mała nie odwodniła, uważaj.. Musisz ją dużo poić, Renata dobrze pisze, strzykawką na przykład.
Sali brawa dla zdolnego Tymka:-) Aparat to nie katastrofa, szybko naprawi mu zgryz i będzie jak nowy model samochodu:-D

dzis juz nie mam siły. padam.
Mała spi. wsypałam jej do herbaty jakiejs owocowej chyba nie czuła bo akurat TUBISIE oglądała. a teraz zasnęła to dodałam jej do mleka na śnie.
zobaczymy jutro jak to bedzie. własnie mam smecte pomaranczowa ale ona tez jest niedobra :dry:i to jak. siostra dzis mi mowila ze swojemu synowi dawala wygazowana cole i ze pomagalo...:tak:
Jutro kupię ten carbosal a jego to się podaje z kawą tak jak tam napisane???

chyba przeoczyłam to co jej takiego rox napisała?:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Witam sie porannie przy kawie.

Nie wyspalam sie nic a nic. Oskarowy zbudził mnie o 5, sam zasnął a ja juz nie. juz czuje ze to ciezki dzien bedzie. Mam nadzieje ze chociaz sloneczny.

reklama
Hej
Gosia a ja Ci polece z czystym sercem Enterol 250, moim smecta tez nie pasowała, a enterol ma smak bodaj bananowy i po troszeczku dawałam strzykawką, i plus na odwodnienie Orsalit, przy biegunce i wymiotach jedno i drugie sie daje :tak: zdrówka i daj znac jak dzis! :**

Wpadam na chwile poki moge ;P Hania ciagle stan podgorączkowy ehhh :( no ale cóż...
Biore sie za sprzątanie, pranie... dzis łądny dzien sie szykuje choc burze tez zapowiadają :dry: ale day rade:*

Do góry