Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
.
. jeśłi czujesz że masz wsparcie w osobie taty dziecka to weź go ze sobą na tę rozmowę. choć niektórym lepiej jak same informują rodziców. liza dziękuję:*
My już pierwszą próbę miałyśmy w piątek. I skończyła się tak:
Amelka pamiętaj siusiu do nocniczka patrze a ona siedzi w majtkach na nocniku i mówi SIKU ja patrze a majty caałe mokre.
jakby nie patrzył jakiś tam sukces jest nie do końca osiągnięty ale jak na pierwsz raz:-)
faceci 
pierwsze slysze, ja bym go mimo wszytsko puscila bez pampersa i zamknela ten temat przy nim, kupa jest normalna i tak trzeba ja traktowac, jest już duży nie oszukujmy sie powinien zrozumiec :-) zycze powodzenia w kazdym badz razie ;-)

Renata a ile ta dziewczynka ma? bo nie doczytałam chyba wczesniej tego wątku?
U mnie starszaki mieli 2l i 3mies jak sie odnocnikowali, a z esmoczkiem to bylo tak ze Hania miala od poczatku do okolo roku i 3mies. a Daniel smoczka nie chcial za chiny i byl bezsmoczkowyMiki mial od poczatku do 9mies ;-)