Asaiczek śliczna fasoleczka

Bo to tak jest że jest + 2 tygodnie od rzeczywistego poczęcia bo liczą od ostatniego @ też na początku tego nie mogłam pojąć

Mam nadzieje że te plamienia zaraz całkiem przejdą nie martw się nie które dziewczyny normalne @ nawet do 4 miesiąca
Liza chyba miała tak z Danielem że kapnęła się dopiero po 20 tyg. jak kopać zaczął

Bądź dobrej myśli
Vegas to się ciesz że już weekend
Kamcia cieszę się że Cię pozytywnie zmotywowałam proszę potem o recenzję książki

Vika bezbłędna
Blaneczka super ten wózeczek

Kurcze szybko obrobiłaś się z tymi maturami aj chyba 21 czy 22 skończyłam a koleżanka 27 chyba nawet

Gratulacje że tak super Ci ustne poszły bardzo ciekawy temat i ambitny

Pytasz się czy rodzić ze znieczuleniem?? Nie mam pojęcia nawet nie wiem ile trzeba zapłacić ze znieczuleniem ja rodziłam bez i wcale mnie tak nie bolało straszliwie mnie bardziej boli ból psychiczny ale wie to zależy od Ciebie jaki masz próg bólu
Gosia oj jak Amelcia super już gada

Jak z pracą??
Wampi ojejku sporą ma Gabi wadę;/ ja zaczęłam w 6 klasie nosić bryle ale miałam tylko 0,5;/ Nie będą jej dzieci przezywały będzie dobrze ja nigdy nic nie usłyszałam na temat okularów

Kurcze kiepsko ze w sumie nic na testach się nie dowiedziałaś;/
Umi biedny Kacperek mam nadzieje że szybko mu przejdzie
Dorotar to kiepsko;/
Oj dzień się skończył idę usypiać Dominikę bo jeszcze byłyśmy na spacerze w Tesco kupiłam mamie storczyka bo juto jedziemy na noc a miała imieniny C jeszcze nie ma dopiero wraca z pracy ale się zmęczyłąm dzisiaj chyba usnę obok Domki