reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ViKamcia tylko, że ja pisałam o bramce z poddaszu gdzie mamy sypialnię i pokój Martynki na II piętro, a z poddaszu te schody są cholernie strome, że nawet dorosły boi się schodzić /prócz mnie i J./. Bo tak to na reszcie schodów bramek nie ma, Mała umie bez problemu po schodach chodzić i się o nią nie boję.

reklama
Uf, w końcu jestem ; )
Ładowarka kupiona ( mam nadzieję, że się nie zepsuje szybko :) )
Kupiłam wózek ! Jednak nie na allegro tylko w normalnym sklepie . Rodzice mojego byłego zadzwonili i zapytali co z tym wózkiem .Powiedziałam, że może moglibyśmy pójść coś wybrać. Zgodzili się i poszliśmy . Wózek jest takii o :wózek MARSEL 3W1 Najwyższa Jakosć DOBRA CENA (2333786395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kolor : Groszek - grafit.
Jestem bardzo zadowolona jak na razie . Fajnie się prowadzi , lekki .Zobaczymy co będzie jak mała się urodzi ;)

Elo ;P:)
Asiczek witaj i gratuluje fasolinki!!! :-)
Kamcia heh czytaj ;) ja tez czytam :-) chociaz tak mozna psyhicznie odpoczac troszke :-) i nie myslec o niczym tylko o tym co w ksiazce sie dzieje :-)
Ja tak dokladniej to zawsze w sobote sprzątam :-) Starszaki przypilnują Mikołaja, ja wyglądam co chwile,i jakos daje rade :-) zazwyczaj siedza przed domem w piasku, czy tam kota zabawiają wiec daje sie rade :tak:
Sali super butki!!! :-)
Blaneczka fajny wózek :-) a jak matury? juz skonczone? :-)
Vegas u nas mamy własnie takie strome schody ;/ a byly gorsze, teraz są dębowe i fecet troszkę je polepszył, ale i tak tragedia.... dlatego bramka do dzis... ;/ no ale młody coraz lepiej zobie radzi z wchodzeniem i schodzeniem takze do 3 lat bedzie sobie radził i bramka bedzie otwarta :-)

Pogoda sie poprawiła:-) wreszcie ;-) hehehe, tylko troche zimno bo 7 stopni :-D ale jeszcze chwila i 10 i na dwór :tak:

Kamcia te buty to do konca tez nie mój styl,za bardzo romantico heeh,ale w połączeniu ze spodenkami dzinsowymi i luznym topem wygladaja extra;)

Kamcia Kaja pierwsze kolczyki miala takie:KOLCZYKI ZŁOTE KÓŁECZKA PR.585 (2329973223) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale z rózowymi oczkami,potem miala takie same srebrne i teraz chce znowu takie złote,chodzi mi o takie zapiecie...te nosiła najdłuzej i nie haczyły sie o rzeczy.

U nas piekne słonce ale 6 stopni...od jutra niby upały wiec smigał na działencje;)

..a teraz ide na sniadanko bo wsysa mi żołądek :-D

Elwirka od 1??

Moja jeszcze spi ...Śpiąca Królewna :-).

Ja w sumie codziennie sprzątam ,za to w w soboty D. odkurza ;)
Kurcze jakiegos lenia dzisiaj mam nie wiem co zrobic na obiad najlepiej dalej bym spała....zastanawiam sie czy juz dzisiaj na dzialke nie jechac ,musze z D pogadac bo co tu robic w tym blokowisku;/

No właśnie suwaczek jest na 6 tygodniu, a gin powiedziała że to ok 3tydz :D sama nie wiem :-) nie znam się na tym konkretnie, ale coś tam się niby dodaje ok 2 tygodni więc może wychodzić coś koło tego, albo sama nie jest w stanie określić który to dokładnie tydz :D :p ale na USG jest napisane,że fasolinka ma 3,7mm więc trochę już ma :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

liza moje z kotem to lepiej na odległość albo przy mamie :-p a podwórku Emma też nie moze być ze względu na to ze wyjada piasek z piaskownicy :sorry: więc musi być z nią ktoś dorosły :-p a w soboty to mój mąż najwięcej ma godzin w pracy więc odpada :/
przeważnie sprzątam sroada /czwartek jak ma wolne :-)
vegas aha myslałam że ogólnie masz schizy że Ci mała spadnie
ja się naczytałam o tych schodach i sniło mi się że mi Emma 2 razy pod rząd spadła ze schodów w domu!! :szok:

jeszcze co do schodów .. jak mieszkałam w poprzednim domu to Vika się wdrapywała po bramce i przeskakiwała przez nią ! i łaziła po schodach to miała 1.5 roku
a teraz jest starsza to zamontowałam bramke na 1 schodku więc ma za wysoko do skakania :-p

sali Vi pierwsze do przebita miała dżety z zielonymi cyrkoniami
a później miała takie i nosi do dziś ZŁOTE KOLCZYKI Z CYRKONIAMI DLA DZIEWCZYNKI (2355605105) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko jasniutki róż
a te co Ty wstawiłaś dostała własnie od chrzestnego na urodziny tylko że wszystkie cyrkonie białe ni i w tych zapinanie jest do du i się odpinają i zanim je założę to muszę lekko przerobić zapinanie , wtedy jej załoze bo szkoda żeby zgubiła :-)
a Emma ma złote dżety z białymi cyrkoniami i na dzień dziecka zamierzam jej kupić nowe :-)

taaa sali u elwirki zamiast 2 zrobiła się @ więc @1 to 21 :-p

reklama
Kamcia no wiadomo ze na poczatku Kaja tez miala lecznicze;)
A mi własnie w tych sie wydaje zapiecie do dupy co ty wstawiłas hehe,tutaj łatwiej złapac zeby odpiac,,,kurcze sama nie wiem...mama nadzieje ze Kaja juz wyrosła i nie bedzie majstrowac przy nich tylko normalnie nosic w uszkach;/

Do góry