reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kasiek aaa no tak, Domcia uwielbia Barbie, przynajmniej masz problem z głowy:-) Moja Barbie traktuje zwyczajnie, bez uniesień, ma 2 jakieś podróbki, a tak to woli te większe lale, ale ma ich mnóstwo, więc kolejnej na pewno nie kupię:-p Autka też lubi, ale wolę jej kupić coś innego:-p Stąd pomysł na kasę fiskalną skoro w sklep się dziennie bawimy;-) Myśleliśmy nad rowerkiem biegowym, ale to nie takie tanie a jak już wspominałam kilka stówek poszło na placyk zabaw i wystarczy;-)

reklama
hej babeczki.

Vegas, co do prezentu. Niemam pojecia co mozna kupić, sama sie zastanawiam. F ma wycieczke 11 czerwca do takiej wioski z agroturystyką, wiec moze pieniądze dostanie, lub bakugany jakies. bo Oskatnio nawija non stop o jakims nowym. Lub pilka nozna, bo Euro itd..
Oskar to by papugował Filipa, no ale nie chce jednakowych prezentów..chyba.. chociaz dla swietego spokoju ..:D

Znowu Oskar coś mowił o wyjezdzie do Bajkolandu.. no ale.. wezme jednego, a drugiemu pieniądze na wycieczke dam?? niemam pojecia.
A kasa fiskalna u nas by sie sprawdzila. Chlopcy moi lubią takie zabawki dorosle :)

Niewyspalam sie dziś. Oskar w nocy koncert urządził bo o 3 nad ranem bajki chciał. nie powiem ze bylam zadowolona ;/

mam tez problem turnusowo-gotówkowy. Okazalo sie ze PCPR nie moze nam sfinansowac turnusu dla autystów. i doopa. albo musze z wlasnej kieszeni wylozyc pieniądze albo czekac az na subkoncie pojawią sie pieniądze, a one najwczesniej pojawią sie w pazdierniku. no a turnus mamy we wrzesniu.

Hej....ja uciekam na dzialeczke;)

Vegas kasa fajny pomysł,ja jeszcze nic nie kupiłam mam zamiarw nastepnym tygodniu,bo D znowu wyjezdza i nie bede miala kiedy potem;/

No to do spiszonka po powrocie,i bez spiec mi tu bo ostatnio cos ich za duzo;)):zawstydzona/y:

Hej
Kasiek oj tak ja brałam anty z Danielem, okresu nie miałam co prawda ale racja ze w 23tc bylam u gina ;P w 24tc pierwsze usg :p:) hehehe

Kurcze dzien dziecka...
Hania jedzie na wycieczke do kina 3D, hula kula i McDonalds. i w szkole atrakcje na 1 czerwca ;P
Danielowi cos moze kupię zobaczymy dla niego to nawet drobnostka ucieszy- moze jakies auto?:) , no a Miki dostanie coś na urodzinki bo lada moment sa wiec nie bede szaleć ;P z kasą krucho heh ;]

Ide ubrać sie i chlopaków i na dwor lecimy ;P @ dostałam wiec dzis na kocyku poleze ;P trawe skosiłam wczoraj to mam luzik, chyba ze rodzice jakas robote dla mnie wymyślą.... :dry:

Blaneczka super Ci matury poszły :tak: gratuluję :tak:

Zuzi kupiliśmy na Dzień Dziecka kasę fiskalną z wózkiem, koszyczkami i różnymi rzeczami do kupowania :tak: oczywiście już to dostała, bo jak listonosz przyniósł to nie dało się ukryć :-p nie ma dnia, żeby się tym nie bawiła.

U nas w końcu pogoda się poprawia, w końcu, bo ten deszcz i wiatr powodował, że nic mi się nie chciało i jakaś taka bez życia byłam :dry:
Dzisiaj idziemy do babcia na imieniny, tzn miała już 15 maja ale dzisiaj wyprawia :tak:

Tak myślę i nie wiem co jeszcze miałam napisać.

Hej :)

Co do dnia dziecka , to moja mała dostanie karuzelę do łóżeczka :)
Co prawda rodzę po dniu dziecka, ale kupiłam jej i to będzie taki prezent pierwszy dla niej :)

Wiecie co dziewczyny ?
Wczoraj świetnie się bawiłam, bo robiłam baby shower ( dostałam dużo śpioszków, skarpetek, kaftaników, pampersów itd :) ) , a dziś od rana zły dzień , bo dostałam tak okropnego smsa od byłego, że do tej pory płakać mi się chce. Jak to odczytałam to tak strasznie się popłakałam, że nie mogłam się uspokoić .
Zadzwoniłam do taty ( jest w rejsie znów ), bo zawsze do niego dzwonie jak coś złego jest . Tata powiedział że mu chyba nakopie do tego gówniarskiego tyłka. To był tak okropny i wulgarny sms, że go tu nie zacytuję , ale mniej więcej chodziło o to, że nie będzie płacił bachorowi alimentów żebym ja mogła sobie kupować ciuchy i buty za to i że jestem brzydką, grubą s... , która się z kimś puściła, a on teraz niby jest ojcem . No i kilka innych epitetów o mnie .

Przecież ja nie chcę tych alimentów dla siebie tylko dla małej, żebym miała na pampersy itd.
Nie chcę żeby moi rodzice mi płacili za wszystko .

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o DD to my mamy mega problem bo nie wiemy co chyba jak zwykle zresztą:p Myślałam nad rowerem ale rower kupimy jej na urodziny bo i tak kasy nie mamy bo sezon weselny:) Nawet dziś idę na popijawkę przed weselną chociaż odmówiłam zaproszenie ale koleżance bardzo zależy to chociaż zrzucę się na jakiś panieński komplet:)

Liza ta Twoja ciąża z Danielkiem no na prawdę szok ja by m chyba osiwiała heheheh

Renata szkoda że Wam nie dofinansują:) A ile musisz dopłacić??

Vegas no tak problem z głowy ale też nie chce jej samych Barbie kupować ma już kilka coś innego bym kupiła po za tym nie wiem jak ona to robi ale wybiera w sklepie te najdroższe ehehhe ale myślałam że może laptopika jej kupię bo zawsze z siostrzeńcem się bije bo on ma swój zabawkowy a nie chce jej dawać chociaż ma już 9 lat:p

Anetka
to chyba babcia ma na imię Zofia:) Też mam Zośkę:)

Blaneczka
nie denerwuj się parszywy gnój!!! Po urodzeniu od razu do sądu idź i wiem że bolą te smsy ale zostaw je będziesz miała dowody jak on się zachowuje a sąd i tak nakaże robić mu testy na ojcostwo jeśli sam się nie przyzna. Ty wiesz to jest ojcem dziecka a on niech spada na drzewo cwaniaczek jeden nie wywinie się puść te słowa między uszy bo teraz pokazuje jaki jest naprawdę ile w nim wartości więc ciesz się że będziesz księżniczkę na razie sama wychowywała bo taki ojciec z takim przykładem to żaden ojciec!!! A ty jesteś młoda znajdziesz sobie super faceta kiedyś i będziecie szczęśliwi:) Ot co mój wywód:)

Dobra biorę się za sprzątanie bo po południu jedziemy do moich rodziców wreszcie chwila wytchnienia:) I odstresowania mamie wczoraj białego storczyka upiłam na imieniny bo uwielbia:) A wieczorem do koleżanki na grila:)

Ostatnia edycja:
Kasiek - a kto weźmie młodą dziewczynę z dzieckiem. Tylko jakiś starszy facet , bo młody się nie podejmie odpowiedzialności . sms zatrzymam . zapisałam go sobie .

Na prawdę, chce te pieniądze dla małej , bo chciałabym się jednak usamodzielnić. Żeby rodzice nie musieli wydawać tyle kasy, bo wiem, że sami wiele nie mają ( kredyty itd ) .Staram się na prawdę, żeby moja mała miała dobre życie, żebym się sprawdziła w roli matki . A on nic nie robi i jeszcze mnie obraża.

reklama
Do góry