Blaneczka no bym gnojowi sama morde obila. Jak ja nie znosze takich ptafianów.. najpierw pierniczy farmazony jak to on cie kocha a ty wam szansy nie dajesz, a po kilkunastu dniach cie suką nazywa i "grozi" ze na dziecko nie da.. aaaaaaaaaaaaaaaa !! sama je sobie zrobilas?? noz!! mogł wacka w portach trzymac.. a nie teraz cie z blotem mieszza i pierniczy ze sie puscilas.. noooooooooooooooz.. cisnienie mi sie podnioslo..
co do chcienia czy nie kobiety z dzieckiem. Mam kolka kolezanek ktore z dzieckiem, lub z dziecmi znalazly takiego co je pokochał i dzieci jak swoje wychowuje. Niema reguly. I nie zaden stary dziadek tylko zazwyczaj to faceci w ich wieku..
Co do tego ze sie boisz. Ja jak urodzilam Filipka to n iby bylam praktycznie przygotowana do opieki nad dzieckiem.. ale kąpac kapala moja mama, bo ja sie balam ze kikut pepowiny uszkodze. No i bylam obolala. stac dluzej jak minuta nie moglam bo mnie szew ciągnął.
przy O.. balam sie.. bo sądzilam ze juz wszystko zapomnialam, przeciez poprzedni dziec lata swietlne temu był itd..
Kasiek musze miec 300 zł na oplacenie hotelu zeby nie musiec dojezdzac do wawy codziennie na zajecia. Bo turnus sam w sobie F ma za darmo z racji tego ze nalezy do fundacji.
w poniedzialek jade do Krajowego towarzystwa walki z kalectwem. Oni tez organizują turnusy.. moze tam sie na jakis zalapiemy, chcem F zapisac na hipoterapie i moze mi coś mądrego podpowiedzą z Amicusem ( turnusem w stolycy )
Liza ja o ciązy z F dowiedzialam sie w 17 tyg. w ciągu tygodnia takiego brzucha dostalam ze mnie ludzie nie poznawali, bo przeciez tydzien wczesniej chuda jak drapak chodzilam. miesiąc pozniej mialam brzuch jak do porodu.a to byl dopiero 5 miesiąc

i tez mi szybko ciąza zleciala