reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

????????????
no comment!

przeciez ja tylko zapytałam jak ja usypiasz(nie dodałam jak wybacz) bo ja nie dawno Kaje po pleckach musialam drapac....ale ok udaje ze tego posta nie było;;(
Czy to moja wina ze Kaja ładnie mówi??ja nawet nie wiem jak twoja mówi...anetki tez ładnie mowi ,chyba jestes jakas przewrazliwiona na moim punkcie ...no trudno przezyje;/i nie sa alfy i omegi bo nie raz pisałam ze Kaja pije z butelki a Tymkowi zdarza sie zsikac w nocy wiec skąd ten osąd??
ps.od dzisiaj nie pisze o swoich dzieciach ...amen;((
Wychodzi na to ze to zle chwalic sie dziecmi choc ja tego nie robiłam celowo widocznie inny\i lubia wyłapywac szczegóły,bo chyba nie ma tu mamy ktora sie nie chwali postepami dzieci;((ehhh przykro mi;(

Ja tu rzadko sie udzielam wiec tez rzadko pisze o dzieciach jest tutaj wiel mam które pisze ca posty o dzieciach i ich osiągnieciach myslaam ze po to jest to forum młode MAMY...zatkało mnie i tyle ,pisałam poprostu o swoich dzieciach ale widocznie to zle;((((((((

Ostatnia edycja:
reklama
Tak jestem każda jak coś napisze to Twoje dziecko już dawno to robiło się uszanuj jeśli ktoś się z drobnostki cieszy. Kończę temat!!! Ignoruj mnie.

sali ja jestem z Irlandii :-p
liza o tak .. ma już od jakiegoś czau .. i mam nadzieję że szybko jej minie :-p hehe
ostatnio nawet jak maluje to musze jej dawac kredki wykrecane bo zwykłe swiecowe jest w stanie zjeść:-p
umi buziak dla małego... oby nic poważnego w tą noge nie było
a w 2 kilasie nie miała wady wampi??
asiaczek18 bierz kąpiel w letniej wodzie no i sie oszczedzaj
dorotar no wiesz ja mysle że najpiero to sobie trzeba wyrobić opinię i pokazac że potrafisz no to wtedy bedzie się zarabiało :-)
a jak Ty jako "świeżak" jesteś to mało klientek bo nie wiedzą na ile umiesz poczekaj trochę i sprawdz jak to bedzie dalej a w miedzyczasie mozesz sobie szukać czegoś innego ;-)
vegas ja pamiętam jak miałam 6 lat i chciałam kolczyki i późńiej tydzień chodziłam z jednyma po tygodniu nsa siłę zabrali mnie do salonu żeby przebić drugiego :-p , moja kuzynka do dziś nie daje sobie nikomu zmienić kolczyków bo ma traume i ja "boli" a ma już 22 lata ., i tez kilka znajomych mi doradzało jak najwcześniej przebić dziewczynkom i nie załuję , wogóle sie nie ciągały za uszka nie płakały wręcz z usmiechem :-) no i jestem zadowolona..

dziewczyny nie kłoćcie się ...!
ja tez do niedawna Vi usypiałam i nadal to robię .. po części :-)
czytam bajkę pogadam z nią chwile i wychodze z pokoju a ona zasypia sobie :-)
a do niedawna musiałam u niej siedziec koło łózka i czekać aż zaśnie a wolałam być u siebie w łózku ...
i ufff udało sie.. już z póółtorej tygodnia wychodze i nie ma płaczu za mną :-p

Ostatnia edycja:
Kamcia strasznie podobają mi się kolczyki u Twoich dziewczynek no właśnie trzeba jak najwcześniej to są oswojone i dla nich jest to naturalne też bym chciała ale teraz już poczekam aż Domka będzie bardziej świadoma bo teraz to czasem nawet kucyki ją drażnią i ściąga.
A co do Emci i jej zjadania moja kiedyś kawałek gazety zjadła a skąd wiem bo znalazłam ją potem w pampersie:)

Laski Laski, po co te wymiany zdań co wywołują więcej negatywnych emocji w Was niż to warte:-)
Kasiek Twoja córcia jest cudowną dziewczynką, która ładnie się rozwija:tak: Tak samo Sali ma powody do dumy jak Kaja się ładnie rozwija:tak: To normalne, że każdy chce się chwalić dziećmi, ja Martynką też się chwalę bo mam czym:tak: Na pewno nieładnie jest porównywać, że ''a bo moja jest lepsza od Twojej bo...'', ale chyba żadna nie jest złośliwa i tak nie pisze? Kasiek może sama porównujesz nieświadomie swoją córę do innych, i wychodzi potem problemik, ale dobrze wiesz przecież, że Domka dobrze się rozwija i masz na prawdę duże powody do radości:tak:
ViKamcia ja bym już przebiła Małej uszy dawno, ale niestety J. się to nie podoba a bez sensu potem się kłócić o to, że jej bez jego zgody przebiłam uszy. Zgodziłam się, że tego nie zrobię jeżeli jemu się to nie podoba, on woli aby Mała była świadoma tego. Czas pokaże:tak:

Vegas ja tego nie zaczełam;/Ja tu rzadko pisze ale wychodzi na to ze moze jednak za czesto...ja tam w ogole nie lubie wbrew pozorom chwalic sie dziecmi ale jak widze jak inni to robia to tez to robie zeby nie wyjsc moze na taka co tylko o sobie pisze....i pisze prawde a nie wyssane z palca historyjki,a skoro kogos to denerwuje to z góry przepraszam za moje dzieci;((

Vikamcia Kaja nie raz tez ma taki dzien ze chce byc lulana ,kazde dziecko ma inna technike zasypiania stad moje "zle zadane "pytanie;(

ehh ide spac bo zwyczajnie mi smutno:(

Ostatnia edycja:
kasiek ja kiedyś tak samo znalazłam u Vi coś w pampersie a ona tez pochłaniała wszystko co się dało...
nawet u koleżanki zjadła kawałek piłki takiej piankowej ....
vegas no jasne że po co się kłócić... u nas była zgoda co do kolczyków .. a przecież ak czy tak przebite będzie miała Martysia :-)

i uwazam tak jak vegas każdy ma powody do dumy .. ja też się chwalę moimi córeczkami...
kazde dziecko dla swoich rodziców jest najlepsze i tak będzie zawsze a to ze każda chce się pochwalić tym co robi jej dziecko też jest normalne :tak: bo każda z nas chciałaby powiedzieć szczęśliwa co już jej dziecko osiagnęło...
i może nawet nieświadomie wychodzi to na chwalenie się albo nawet i przechwalanie ;-)
no ale jak 20 babeczek nagle zaczyna temat mówienia i jest bo moja wtedy a moja wtedy amoja to tak a moja siak... to wiadomo ze wychodzi z tego przechwalanka :-p a tak naprawde nikt nie chce się przechwalać że jest lepszy od innych :-p tak myślę :-)
wszystkie jestesmy zajebi*$te i nasze dzieci tez :-p

Sali przepraszam jeśli Cię uraziłam bo może robiłaś to nie świadomie w stosunku do mnie albo ja odniosłam takie wrażenie nie ujmuje Twojej Kai niczego jest mądrą śliczną dziewczynką. I przykro mi ale czasami tak ujmiesz swoją wypowiedz coś że to Cie dziwi że np. któreś dziecko jest usypiane albo że mało mówi a Twoja Kaja już dawno super cieszę się z tego i nie pisze tylko o Dominice. Kurczę nie licytujmy się dziećmi bo wszystkie są śliczne mądre zdrowe i cudowne.

Laski macie pomysły już co kupicie dzieciakom na DD? Bo ja ciągle myślę i myślę i nie wiem sama:sorry: Mała od dłuższego czasu lubi bawić się w sklep. Ja zawsze przychodzę do niej i kupuję u niej tak na niby:-p I pomyślałam, że może jakaś kasa fiskalna dziecięca z zabawkowymi pieniążkami by się jej podobała.. Sama nie wiem:-p Drogie prezenty odpadają bo już jej ten placyk zabaw kupiliśmy i nie chcemy teraz kolejnych stówek na prezent wydawać. Tylko czy taka kasa nie będzie jej nudzić:D

reklama
Do góry