reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Matko i córko!!! Kto nadrukował 10 stron przez pół dnia... Nie dam rady nadrobić bo padam na pyszczek.

Blaneczka nie przejmuj się z kuzynki głupia pipa:p:p|

Papitka
witaj:) Napisz coś o sobie:)

Nie dam rady więcej bo nie ogarniam:p Jestem tak zmęczona że szok wykosiłam całą działkę tam C mi pomógł bo spalinowa to potwór nie kosiarka Domka cały dzień bez butów po skoszonej trawce a teraz jeszcze ma siłę zaraz wołem ją do łóżka przyciągnę:p

Ola ojj biedny ;-) Zuza to już ma niezliczoną ilość siniaków. W szczególności na nogach. Mała sierotka co chwilę się o coś obija i te jej nogi nie wyglądają na nóżki dziewczynki tylko jak jakiegoś chłopaka co w pilkę gra i po drzewach łazi :-p
No i w ogóle teraz kiedy Zuzia ma spać, to jej się na gadanie zebrało. Opowiada jakieś bzdury wymyślone ;-)

Anetka widzę że Domka z Zuzią identyczne nie tylko pod względem wzrostu i wagi... Co to było by jakby się spotkały:p:p

Ola moja kiedyś też się biła i podłużnego siniaka sobie na policzku zrobiła jakby miałą bliznę:p Biedulek mały;/

Mam na imię Patrycja i mam 18 lat. Oczekuje chłopca, mam nadzieje że lada chwila wyskoczy bo nie mam już siły w te upały:-D. Cieszę się ze znalazłam forum gdzie nikt nie krytykuje młodych mam. U mnie w szkole spotkałam się z opiniami nauczycieli takimi, że lepiej wcześniej niż wcale.:happy2: Jakoś ominęło mnie takie gadanie ze młode a już z brzuchem.

Papitka zawsze znajdzie się ktoś życzliwy nie ma się co przejmować i iść z podniesioną głową:) A jak z tatą maleństwa i masz już imię wybrane??

Kasiek nawet nie chcę myśleć :-p czasami pomysły Zuzy mnie rozbrajają, a co dopiero jakby takie dwie się dobrały z podobnymi charakterkami ;-)

Papitka teraz to chyba nie krytykuje się tak młodych mam, ja przynajmniej nigdy tego nie doświadczyłam.
A jak chłopak zareagował na wieść o ciąży? ;-)

Anetka ja pitole właśnie wlazła na swojego konia wspięła się po szafkach i wywaliła wszystkie kredki dla niej nawet wysokość nie jest przeszkodą \....

Kasiek moja nie lepsza :-p ostatnio usiadła sobie na swoją pufkę i stwierdziła, że jednak za nisko, to postawiła jeszcze drugą i tak na dwie sobie chciała usiąść, co z tego, że to się chwiało :sorry2:

reklama
Tata maleństwa to już nie może się doczekać kiedy będzie mógł iść zagrać z małym pierwszy raz w piłkę a co dopiero samego porodu:-D jak tylko coś zaboli to się pyta czy to już. Maleństwo będzie miało na imię Kuba. Jak tak czytam to widzę ze niezłe rozrabiary z dziewuszek.

Do góry