hej
Kasia, Liza u mne nie dzialają filmiki.Ale to chyba przez neta. wczoraj pol dnia zasiegu nie mialam. No jak bez rąk.
Vi spoznione zyczenia

najlepszego
Blanka.. moze lepiej niech on nie odiwedza. Po jaki grom ma nerwy ci szarpac. Jeszcze wystrzeli jakims debilnym tekstem..
Dziś DD i chlopcy juz rano dostali po bakuganie i jojo. Mialam zrobic tak jak vegas, ze zabrac dzieci do sklepu i niech wybierają, ale Ł pracuje a autbusem do B-stoku nbiechce mi sie jechac z nimi. Wiec kupilam po jakims duperelku. A ze oni bakugany ka stare babcie Rydzyka uwielbiają, wiec zadowoleni
No i Filip juz zlozył zamowienie co chce na nastepną okazje. Wczoraj jakies reklamy oglądał i pistolet na zetony Nitron. Teraz ja musze tą reklame ujrzec, zeby dokladnie wiedziec co to to..
I musze do szkoly isc. na rozmowe z dyrektorem, bo cyrki jakies sie w szkole dzieją. On dla oszczednosci nie chce klasy integracyjnej we wrzesniu zrobić.Zeby dodatkowego nauczyciela nie zatrudniac. Tylko czemu kosztem dzieci. Nie tylko niepelnosprawnych? Zdrowych tez...
Jakis porąbany ten nasz dyrektor.. juz z nim kilka rozmow przeprowadzalam.. takich nerwqowych, gdzie myslalam ze mu strzele miedzy oczy. Takimi tekstami do mnie rzucał, ze gdybym to nagrala on by porzegnał sie ze stoleczkiem swym.
Dorota super ze juz mozesz sobie pozwolic na nabiał

. Ja pamietam ze jak po ciązy kawy sie napilam to myslalam ze z fusami ją pozre. taka pyszna byla. Brakowalo mi jej calą ciąze.A nie pilam bo mialam od jej zapachu odruch wymiotny ;/