Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Hej Laski. Alem się nastała przy garach - obiad na jutro dla J i Małej jak w pracy będę, i kolacyjka dla męża na dziś jak wróci z pracy, ale wyborne to mięso mi wyszło:-) Dziś mam ledwo co czasu dla siebie co mnie trochę drażni, Mała dopiero się usypia. Napiłabym się piwka, o:-)
Młoda sto latek dla Rafałka:-) Niech rośnie zdrowo!:-)
Dorota odlewy fajne
Osobiście bardziej mi się podobają te płaskie, ale te Wasze też są fajne
Z Placem zabaw mam podobne zdanie do Kasiek i Umi. Buziole dla Kacperka na pół roku:-) Mam nadzieję, że stan podgorączkowy raz dwa mu minie
ViKamcia u Martynki odwrotnie - ona uwielbia pluszaki:-) Co wieczór się zastanawia z którym ma spać danej nocy, wozi też kilka jak jedzie autem na miasto czy gdzieś, a za dnia je tuli, karmi i jak lalki:-) Prócz maskotek jeszcze uwielbia lalki, autka i zabawki ogrodowe.
Maleństwo dobrze, że w porządku z dzidzią. Moi bratankowie mieli szmery na serduszkach jak byli malutcy, potem to zanikło, ale nie wiem czy to to samo co ma Twoja dzidzia? Na pewno będzie OK
Ola i jak tam po szczepieniu?
Herbata Martynkę chcemy dać do przedszkola w 2013r
Młoda sto latek dla Rafałka:-) Niech rośnie zdrowo!:-)
Dorota odlewy fajne
Osobiście bardziej mi się podobają te płaskie, ale te Wasze też są fajne
Z Placem zabaw mam podobne zdanie do Kasiek i Umi. Buziole dla Kacperka na pół roku:-) Mam nadzieję, że stan podgorączkowy raz dwa mu minie
ViKamcia u Martynki odwrotnie - ona uwielbia pluszaki:-) Co wieczór się zastanawia z którym ma spać danej nocy, wozi też kilka jak jedzie autem na miasto czy gdzieś, a za dnia je tuli, karmi i jak lalki:-) Prócz maskotek jeszcze uwielbia lalki, autka i zabawki ogrodowe.
Maleństwo dobrze, że w porządku z dzidzią. Moi bratankowie mieli szmery na serduszkach jak byli malutcy, potem to zanikło, ale nie wiem czy to to samo co ma Twoja dzidzia? Na pewno będzie OK

Ola i jak tam po szczepieniu?
Herbata Martynkę chcemy dać do przedszkola w 2013r

Ostatnia edycja:
a to juz mies zostal. Srednio moge Dorocie doradzic, zwlaszcza z Mela bo nie mam do czynienia z takimi dziewczynkami w sumie mam 2 chrzesnice beda mialy 4 latka ale im zwykle cos wymyslam i daje to samo bo nie daleko siebie mieszkaja. Kiedys czekaja mnie komunie jednego dnia
chrzesny juz pytal co kupic ale nie powiedzialam bo mi glupio, nie wiem ile chce na to przeznaczyc. Studiuje i dopiero zaczyna staz, mojej siostrze powiedzialam, Ł mamie tez bo wiem ile chca na to dac i wiadomo im latwiej powiedziec.Moj ogolnie bawi sie tylko pilkami i samochodami lub traktorami a wlasciwie oglada kolka
na DD moja siostra kupila mu krowe muczy i wibruje najpierw sie bal a teraz nie chce sie bawic lezy w pudelku. Pluszaki juz wywiezione do mamy bo szkoda miejsca
Od dzisiaj gram w totka bo nie ujade