reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Co do teściowej . Pisałam kiedyś że widziała Natalie 3 razy :-) Ale jak już , to też coś musi mi rzucić , jak mam Natalie wychowywać :wściekła/y::wściekła/y: A bo trzeba ją położyć abo to abo tamto . Pamiętam jak mała miała problem z Kupką i płakała strasznie od pierwszego bąka :-D do samego końca , zawsze ja brałam na rączki, tuliłam..a ta ze mam ja położyć na podusie i niech płacze ( a raczej wyje :no::no: ) bo ją nauczymy noszenia ... Moja sprawa ona jej nosić nie będzie . Nawet nie chcą wnuczki odwiedzić niech się całują w .. :tak::tak::tak:

A moja mama , jak to mama ,coś doradzi ...Kazała mi nie dawać małej SMOKA :) ale powiedziałam ze chce jej dać więc skończyła gadanie na ten temat - no ale Natka spoka i tak nie chcę .

A jak już pisze o smoku . przypomniało mi się . Jestem uziemiona w domu . Musiałam wyjść w pon o chrzest , P został z Natalką a że trochę nam zeszło mała zrobiła się głodna . i klapa , nie umie jeść z butli ..

Kasiek A ty się na upominasz :))

moja smoka wziela pierwszy raz jak cyca odstawilam... czyli 3 miesiace temu. tez nie chciala wczesniej za nic i byl problem z butelka.

Milena taka moja rola:p

Herbata a po co jej dałaś smoka jak ona taka duża??

Moja nigdy nie chciała i dobrze bo przynajmniej nie musiałam jej odzwyczajać i ze zgryzem nie będzie miała problemów

Witajcie,
Milena my mieszkamy tu prawie 2 lata, Bartek ma 17 mies a moja matka byla u nas tylko na chrzcinach i 3 razy tak po max 15 min a czesto jest w naszym miescie woli ukrywac ze jest niz porzyjsc. Tesciowa jest co 2 tyg.
Herbata moj od zawsze smoczkowy:tak:

kasiek ona sama chciala, ja jej nie dawalam. lezaly stare smoczki ktorych nigdy nie uzywala i nagle z dnia na dzien sie usmoczyla ;-). poza tym ma silny odruch ssania, a wole smoka niz paluchy

reklama
Witajcie
wink2.gif

znowu noc do kitu, Bartek wstal po 3 a zasnal o 6 na dobre wstal po 7 ale za to mam juz posprzatane, podlogi umyte
wink2.gif

U nas ze smoczkiem kicha bo Bartek gryzie smoczki ma na ma tydzien a dostaje tylko na spanie. Do tej pory ssal aventa ale za drogo mi wychodzilo co tydz albo i czesciej wydawac 15 zl i znalazlam o podobnym ksztalcie za 5 zl troche marudzil ale zalapal, teraz zawsze kupuje po 2-3 zeby miec zapas. Probowalam go oduczyc ale pcha paluszki do buzi i wymiotuje

Do góry