Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja miałam jakoś tak właśnie ok 20 tygodnia i to po kilka razy na dzień i jak byłam u gina to dała mi magnez 3 razy dziennie ale słabo pomagało szyjka była już tak skrócona ze kazała mi leżeć ale ja robiłam swoje i brałam ten magnez i donosiłam do 39 a chodziłam normalnie nawet więcej więc idź i pewnie też ci da coś na rozkurczenie bo to co prawda za wcześnie.Hejj
U mnie dzis tez kiszka po nocce i wieczorze, no masakra jakas.. Miala ktoras z was te skurcze Brixtona? tak mi sie wydaje ze to bylo to. Przy kazdym takim jakby skurczu robilo sie mega wypuklenie na brzuchu, twarde a za chwile mega kopniak.. jak to jjuz ustalo to mala tak sie tam rzucala ze masakra jakas, jakbym wieloryba miala w brzuchu, brzuch sie unosil jak fala i opadal. Jak sie polozylam na lewym boku i przylozylam reke z tej lewej strony brzucha to normalnie przez skore czulam ja, jak mi tam wali ostro.. Glowa mnie boli od tego nocnego szalenstwa.. W nast tygodniu przed wyjazdem musze pojsc do rodzinnego, bo mam isc w 25 tygodniu, no ale bedziemy w Polsce, wiec pojde w 24, i 27 grudnia w Pl mamy USG 3D
Mala ciagle sie rzuca.. ale ma energie dziewuszka masakra...
Wlasnie widze na moim suwaku co jest napisane..;D