Papitka dobry haha

ja też chciałam dwójkę, ale nie mogę sobie na to pozwolić wcześniej niż po skończeniu liceum, i nie wcześniej niż się przeprowadzimy. Bo co z tego że skończę LO przecież nie będziemy sie gnieść w jednym pokoju w czwórkę wtedy
Milena kochana nie denerwuj się. Tacy są mężczyźni, dać się nie można bo wtedy na głowę wejdą jak dzieci

olej go i po sprawie będzie.
Happy mam nadzieje ze koncert udany

"bo ja uwielbiam ją, ona tu jest i tanczy dla mnie.." teraz chodzi mi po glowie nananana
Asik witam się serdecznie
Malenstwo kciuki za Jasia. Ja jak chodziłam w ciąży i nie wiedziałam jaka płeć to ciągle mi chodziło po głowie, jak ja sobie dam radę z peniskiem u chlopczyka, bałam się tych naciągań napletka i wogóle. NO ale jest dziewczynka
Herbata ja do 9. Ale też nocka bardzo dobra

mała na jedzonko obudziła się o 1:30 i 5:00 i dziś właśnie wiem dlaczego ona tak od 6:30 pożądnie jęczy w łóżeczku a jeść nie chce. Otóż po śpiącku dałam jej herbatke, wypiła 60ml i spała do 9! Potem znowu się herbatki domagała o 10 poszła spać i dopiero o 11 zjadła mleczko

Tak więc, wkońcu rozszyfrowałam moje dziecko.
Anula współczuje ci tych nocek. Mam nadzieje ze ja nie bede miala z moja takich przezyc i bedzie spiochem po mnie, bo ja przed ciążą w dni wolne potrafiłam iść spać o 22 i wstać o 11 a w ciąży to spałam całymi dniami po skończeniu szkoły.
Za chwilę mój A. będzie. Wraca tydzień wcześniej kochany mój

A więc buźka dziewczyny i udanych przespanych nocek