reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A to ja mam aplikacje z forum bb na androida, z przegladarka by mi sie nie chcialo :p a tak to caly czas zalogowana jestem, jak jakas wiadomosc dostane to mi przychodzi jak smsem :)

No ja teraz tez ściągnąłam aplikacje:) a wcześniej miałam zapisane w przeglądarce jako strona główna wyswietlal ni sie ten wątek i logować też sue jie musiałam tylko ze tetaz fajnie bo powiadomienie przychodzi jak ktoś napiszę:)

Wrrr sory ze o sobie ale tak mbie baba wkur... z tego mieszkania ze szok na 19 sie umowilysmy zeby zdac jej mieszkanie oddac klucze itp mieszkanie zostawilam czyste itp i mowi ze rachunkow 200zl a ja na to zeby mi z kaucji odluczyla bo eplacalam 500zl a ta ze mi nie odda bo nie powiedzialam jej miesiac temu ze sie wyprowadzam gdzie na umowie mialm ewidentnie ze ja moge zrezygnowac z dnia na dzien a jak ona mi wypowiada umowe to musi dac mi 7dni i mowi ze mam jej cos podpisac to jej mowie ze nie wzuelam kasy i pojde do sasiadki pozyczyc (mojej mamy kolezanka a to byl tyljo pretekst co rovic no i gosia mowi zebym nic nie podpisywala i rachunkow nie placila) wrocilam i mowie zeby zostawili nr kobto jutro im wysle (ja nie zbiednieje mama powiedziala ze da) i ze im nic nie podpisze bo mama dawala kaucje a ta su... do mnie ze ona mi oddaje klucze i ze ja nadal tam mieszkam wzielam odkurzacz bo zostawilam tam wizek Zu i chce wyjsc a ta przepycha sie przede mnie i zaczyna szarpac i wozek mi zabiera noz ku... myslalam ze jej wyje.... no psycholka trudne sprawy wrrrr

Paulina- noo zobaczymy, mam nadzieje ze te 4-5 dni nie zrobi ogromnej roznicy.. A wy jak to zalatwicie w takim razie?

Olcia- o matkooo co za idiotka.. Ja troche sie tez boje jak bedziemy sie wyprowadzac stad czy problemow nie bedzie robic i odda depozyt nam. Niby wsio ok jest, mily, jak cos trzeba pomaga, zalatwia, mieszkamy tu 2,5 roku noo ale roznie z ludzmi jest..

Happy mowilam jej o tym o tym to jakas kpina
Madzia pozory czasem myla oni tez byli wpirzadku jak cos sie psulo to przyjezdzali a teraz wyszlo

OLCIA wezwalabym policje i pokazala umowe.
MAGDA my do PL wracamy na wesele kolezanki mojego A. ktora hajta sie 28.06 pewnie 26.06 bedziemy w kraju no i ja zostane do slubu, A. bedzie musial zostac przynajmniej do 09.07 i wszystko zalatwimy. Pewnie ja bede wyslana do szefa w SE zeby go udobruchac ;/ chociaz tyle ze A. ma nieograniczony urlop caloroczny i moze mu pozwoli na tyle zostac. Najwyzej na slub przyleci tydzien przed a nie dwa tygodnie wczesniej tak jak planowalismy.
MLODA mi urofuraginum pomogl

reklama
Olcia - naprawdę współczuję :( ja pije herbate, Dennisek juz wykapany i nasmarowany tymi kremami, zjadł kolacje teraz idziemy umyć zęby i spać

Do góry