• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Oliwka to po co zostawilas Oliwke u babci ?:-p:-)
a tubis na mikolaja a jak dzis pojedziemy do big marketu dzieciecego to cos sobie upatrze i Jej kupie :tak:
tez wole kupic cos drozszego i wiem ze bedzie niezniszczalne na Jej uderzenia czy rzucania :-D

Femme ale mi chodzi o to ze po ciazy kobietom maleje cycki np. jak przestaja karmic :sorry2:

reklama
No właśnie też tak się zdziwiłam bo do wczoraj jeszcze miałam zatwardzenie i problemy z opróżnieniem straszne ... a tu nagle taka zmiana -_- ja już nie wiem wkur*** mnie te przygody żołądkiem :wściekła/y: męczące straszne, jeszcze jak te skurcze mnie łapią ... o ile są to skurcze to boli czasem tak w dole brzucha przeważnie z prawej strony że aż mnie wczoraj wyginało ... tak złapało i nie chciało puścić no i ból w kręgosłupie ... :-/ kurde ja to zawsze ciamajda nie jarząca w temacie :wściekła/y: nawet kur** nie wiem czy mam skurcze czy po prostu mnie coś boli ... jeszcze dodam że z cyców znowu mi się zaczęło ulewać a już przez długi czas był spokój parę kropelek a teraz znowu pół piżamy zalanej

Femmka zeby sie na ktg nie okazalo ze rodzisz :-):-D
a ta siara to ja tez tak mialam -przez prawie miesiac przed porodem nic mi nie lecialo potem zaczelo powoli wyciekac :tak:
ale pamietaj ze mi wywolali porod pare dni wczesniej :-p:rofl2:
a Oliwka racje mowi ze przed porodem babki maja srake :-D chodziaz ja nie mialam :rofl2:

Polna wczoraj miałam ją przywieść ale została jeszcze do dziś ,bo chciałam się wypać a tu mały mi nie dał! poza tym ona jak jest u babci to tak sie nie zachowuje jak tu ,bo nikt jej nie nakreca i nie ma przedkim sie popisywac...ja tez jestem tego zdania ze zapłacic wiecej a miec lepszej jakości...A Ala bajkuje????

FEMMKA a czesto ten brzuch ci sie napina????a co lania z cyców to ja wkladki laktacyje od 30 tyg nosiłam ,tak mi sie lało ,a jak wymowałam cyc do karmienia to sikało jak ze strzykawy

POLNA a czemu Ci wywoływali poród ?

OLIWKA - nie wiem nie odliczałam co ile ... ale nie aż tak często bo bym zaczęła liczyć :-p a co ile są takie już poważne skurcze ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam mamusie:tak:

Mała dzis zrobiła mi pobudka po 5... bo przeciez ona wstaje razem z tata:baffled:

Femka, ja dokładnie tak samo miałam w dniu porodu! Rozwolnienie od rana, ból kregosłupa nieziemski, ale ja do tego miałam mega skurcze, które czułam na plecach srednio co godzine:zawstydzona/y: wieczorem sie dopiero sprawa rozwineła i mała wyskoczyła przed północa:tak: pojechałam do szpitala jak miałam te mega skorcze ponizej 10 minut!
ja mysle, ze to juz lada dzien...
ciesz sie, ominie Cie lewatywa:-p

Mykam, bo mała zas marudzi!

Oliwka no wlasnie dlatego poluje na farme fisher price :-)
a to widze ze Oliwka chetnie spi u babci :tak: ja jestem ciekawa kiedy Moja panna bedzie chciala spac u rodzicow P :sorry2::rofl2:
albo mnie nekac ze chce spac u Lucji :sorry2:
a Oliwka dluzo wczoraj spala ?
a Ala bajke oglada ....

Femme wiesz dalam lapowke :-D mialam termin na 8 kwietnia a urodzilam 5 !! moze mieli mnie juz dosc bo lezalam dlugo i zakazdym razem nekalam lekarzy zeby mnie puscili na przepustke :-D
zreszta ja juz miesiac przed mialam rozwarcie na 3 palce a pozatym chyba woleli zeby urodzila w normalnym dniu przed swietami( wielkanoc) bo gdyby tak sie cos dzialo zemna to moglo by niebyc wolnego kardiologa czy anestezjologa a wtedy nieszczescie gotowe :nerd:

netgril idzi ,idz po ten test :tak:
a ja sie czuje dosyc dobrze,pogoda ladna wiec i samopoczucie dobre ,tym bardziej ze dzis zakupy wiec chodze MEGA szczescliwa :-D
a ze cos zaboli czy zakuje to juz normalka i tak jak lekarz mowil to ponoc korzonki :sorry2:

Ostatnia edycja:
Fajnie by było jak bym dzisiaj na porodówce wylądowała :-) chciała bym jeszcze w październiku urodzić :-) no ale będę się sobie przyglądać i jak coś to będę pisać :-p

ASIOWO - ojjj Paulina będzie córeczką tatusia widzę:-p

NETGIRL - hoho :-) bliźniaki się szykują :-p leć po ten test bo ciekawa jestem :-p

POLNA - aaa ;-) no tak :-p mogli mieć Cię już dosyć :-p :-) Ale też dobrze że mądrzy lekarze bo faktycznie w święta pewnie by było nie ciekawie jak byś miała rodzić wiadomo jak to wtedy jest w szpitalach

reklama
witam z ranka:-)

jeju ale naskrobalyscie, za chwile zaczne czytac.....
weekend mnie nie bylo, bo na wykladach bylam cale dwa dni...porazka.....ciezko to wytrzymac....:-(

wiecie co kupilam wczoraj karnisze do kuchni i do pokoju i zaplacilam 350 zl...jezu jakie to drogie...porazka normalnie........:szok:

femme co do rozwolnienia..... ja go mialam przez 2 dni i tez myslalam ze moze cos...a nóż widelec ...i nic..... skorcze przeszly, bol kregoslupa zostal.....

netgirl o ty to moze dzidziusia nam czykujesz.....:-D
to fajnie , bo niedlugo beda same obecne mamy a kto podtrzyma przyszle mamusie....:-)

dobra ide na sniadanko a potem bede czytac...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry