Mi na początku ciąży polecano różne drogie kremy na rozstępy. Doczytałam się jednak, że tak na prawdę to wszystko zależy od naszej skóry. I krem który kosztowal np 130 zl jednym pomógł i nie bylo nawet jednego rozstepy a inni przeciwnie. Brzuszek trzeba oczywiście nawilżać ale moim zdaniem jak mają się komuś zrobić bo ma taką skórę to się zrobią. Ja od około 7 tygodnia smaruję brzuch oliwką w żelu bo jest wygodnie. Codziennie po kąpieli. Tak samo biust. Na pupie i udach podobno też się robią rozstępy ale już dużo rzadziej - tam mi się już nie chce gimnastykować by się nasmarować
Aguuniaa- Najlepiej na nic teraz się nie nastawiaj. Zrób Bete i będzie wszytsko jasne- nie chce by Ci było później smutno. Albo za tydzień powtórz test.. Ale Beta jest dużo pewniejsza. Jesteś już po menstruacji?
Aguuniaa- Najlepiej na nic teraz się nie nastawiaj. Zrób Bete i będzie wszytsko jasne- nie chce by Ci było później smutno. Albo za tydzień powtórz test.. Ale Beta jest dużo pewniejsza. Jesteś już po menstruacji?
Ostatnia edycja: