madzialena647
Fanka BB :)
agunia zrób jak uważasz
I nie stresuj się , wszystko na pewno będzie po Twojej myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

REPETKA Jak ja pamietam pierwsza taka obfita @. Akurat dzien matki w szkole, dwie podpaski night, nie uzywalam eszcze tamponow i w przeciagu godziby przesiakly obie. S gqbialam po sklepach bo ja juz z samochodu wysiadac nie chcialam a ten szukal podpasek najbardziej chlonnych. Teraz to tampon kiedy hdzies sue wybieram. A i tak czasami zdza sie ze przcieknie.
Nadrobie pozniej, praca wzywa.
Czasami i to nie pomagało ale zawsze jakaś ochrona bielizny jest. A teraz nie wiem co to było dlaczego takie skape że wystarczyły tylko wkładki a jakby można było to jedna bym nosiła caly dzień. no ale troche krwi było przy tym plamieniu w dodatku nie możliwa jest ciaża bo się bardzo pilnuje juz teraz z tabsami ja wiem ze nie ma na 100% zabezpieczenia ale mało co sie robiło w tym cyklu ;D zobacze jaka bedzie nastepna jak też taka skapa to polece do gina.