wami ale ja to zlewam tylko zabawne jacy ludzie sa walnieci ;D
co do spania czy pojdzie spac 19 czy 22 i tak wstaje 6.30-7 ma dwie lub jedna drzemke dzisiaj wyjatkowo miala jedna ale 3godzinna zazwtczaj spi godzine
a do jedzenie katorga :/ zupa zalezy jaka rosol zje i botwinke lub jarzynowa dobrze ze babcie i prabacie ciocie maja dzialki i ogorodki to mam swierzutki ale jedzenie sniadania czy kolacji yyh tylko miodowe i to te 'orginalne' bo inne nie beee i z mlekiem jedynie laciate bo nie wypije mleczka tylko same platki parowki z szyneczki buleczki owszem ale chlebek nie dobry kaszki tylko z hippa bo jak sama robie to i glodna ppjdzie spac zadne owisianki itp kako wypije tylko z nestle i danonki bo innych jogurcikow nie ruszy na tyle dobrze ze mieso je gobiad) obojetnie czy kurczak schab czy zeberka ale nie wiem co jej tak 'odbilo' czasami wymiekam bo wczesniej bylo bez znaczenia co jej dalam a teraz wybrzydza az sie boje co bedzie pozniej :/ czy to jakis kaprys czy wasze dzieci tez mialy taki przelom to.nie tamtego nie ?
padam na twarz dzisiaj bylysmy nie cala godzine na dworze byl skwar nie do wytrzymania chyba znowu pojade na wioske bo tam przynajmniej sie wybiega i basen ma a nie caly dzien w domu ale lepsze te upaly niz mialoby byc zimno
zeby nie bylo ze narzekam xf
co do spania czy pojdzie spac 19 czy 22 i tak wstaje 6.30-7 ma dwie lub jedna drzemke dzisiaj wyjatkowo miala jedna ale 3godzinna zazwtczaj spi godzine
padam na twarz dzisiaj bylysmy nie cala godzine na dworze byl skwar nie do wytrzymania chyba znowu pojade na wioske bo tam przynajmniej sie wybiega i basen ma a nie caly dzien w domu ale lepsze te upaly niz mialoby byc zimno
Ostatnia edycja: