reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Dennis wstał po 5 , bo wczoraj zasnął o 18stej wiec chyba wrócimy do dziennych drzemek, właśnie idę robić kawę, później sprzątanie i na zakupy.
@ nadal nie ma
@ nadal nie ma
G
guest-1673535084
Gość
Siemka
my dopiero wstalysmy. Zaraz zjemy sniadanko i spadamy na polko ( tak tak wiem u was sie mowi pewnie na dwor ale ja z krk ;d) bo ladna pogoda 
MAGDA ja sie nie zgodzilam na platnosci przez rodzicow i tesciow. I bardzo sie z tego ciesze bo jak pamietacie kiedys tesc mi kazal zapraszac jakiegos tam wujka ktorego nikt nie zna bo on nam do koperty daje, wiec az boje sie co by bylo gdyby placil za wesele
sale mamy w polowie zaplacona, po weselu pewnie doplacimy z kopert tak jak wy. Orkiestre mamy platna na ugranego, czyli ile uzbieraja z piosenek to odbijaja nam od calosci. Kamerzysta i fotograf dopiero przy odbiorze plyty i zdjec. Przed slubem mamy do zaplaty ok 10tys bo to trzeba A. na drugi dzien ubrac, a to kwiaciarnia, a to alkohol kupic.. mamy u szefa ok 25tys zl ale ile i kiedy do wyplaci to nie wiadomo.. chyba ze poprostu chce nas zestresowac i tak mowi. Bo my to mamy kontakt bardzo przyjacielski z nim i jego partnerka..
HAPPY na czarno. Do konca roku ma zatrudnic A. na bialo, a jesli to zrobi Nika to przedszkola a ja pojde do pracy do firmy jego partnerki.
MAGDA ja sie nie zgodzilam na platnosci przez rodzicow i tesciow. I bardzo sie z tego ciesze bo jak pamietacie kiedys tesc mi kazal zapraszac jakiegos tam wujka ktorego nikt nie zna bo on nam do koperty daje, wiec az boje sie co by bylo gdyby placil za wesele
HAPPY na czarno. Do konca roku ma zatrudnic A. na bialo, a jesli to zrobi Nika to przedszkola a ja pojde do pracy do firmy jego partnerki.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina-wiadomo ze to ze placicie sami za ślub to też swoje plusy. Mam nadzieje że zapłaci wam moralnie
no i oby zatrudnił A. Legalnie
Moja mama siostrze tez placila tzn pol na pol byla tesciowa i moja mama ale nie wtryniala sie tylko powiedziala zeby sie zastanowila czy tego chce i juz
Paulina moja siostra jak byla w NS to dziewczyny mowia ze ida na pole i czy ona tez idzie i ubrala sie jak na pole
I moze rzeczywiscie azef sobie was zarty robi oby tak bylo
Zuzia kime strzelila wstanie i chyba tez ppjdziemy na spacer
Paulina moja siostra jak byla w NS to dziewczyny mowia ze ida na pole i czy ona tez idzie i ubrala sie jak na pole
I moze rzeczywiscie azef sobie was zarty robi oby tak bylo
Zuzia kime strzelila wstanie i chyba tez ppjdziemy na spacer
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Maciejka-póki @ nie ma jest nadzieje
mnie zawsze bawiło to powiedzenie na pole
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
My znowu do 10 pospalismy:-) D. pewnie będzie pół dnia spał bo dzisiaj wolne, pozniej chyba przyjedzie moja siostra
lucyp przykro mi z powodu kolegi;/
renata no chłopy to potrafią caly dzień przy autach grzebać:-)
paulina moja ciotka jak przyjeżdża z Przemyśla to tez zawsze mówi to jak idziemy na pole? zawsze mnie to smieszyło
Z ta kasą to nieciekawie oby szef zdążył Wam wypłacić a nie niepotrzebnie Was stresuje;/
happymum czyli jest nadzieja:-)
My znowu do 10 pospalismy:-) D. pewnie będzie pół dnia spał bo dzisiaj wolne, pozniej chyba przyjedzie moja siostra
lucyp przykro mi z powodu kolegi;/
renata no chłopy to potrafią caly dzień przy autach grzebać:-)
paulina moja ciotka jak przyjeżdża z Przemyśla to tez zawsze mówi to jak idziemy na pole? zawsze mnie to smieszyło
happymum czyli jest nadzieja:-)
G
guest-1673535084
Gość
Bo my w Krakowie wychodzimy z dworu na pole, a wy z pola na dwor hahahaha nie no zartuje oczywiscie
ostatnio znajomy warszawiak mi tu madrowal na temat pojscia na pole to go tym zgasilam hehe
OLCIA no wlasnie takie cos jest ok, rodzice tylko daja kase na wesele ale nie wtryniaja sie. A ja wiedzac co by nas czekalo zrezygnowalam z tego
My bylysmy juz na spacerze i w sklepie, pomidorowka wstawiona, Nika je platki i oglada disney junior, a ja zaraz otwieram zmrozonego redbulla
OLCIA no wlasnie takie cos jest ok, rodzice tylko daja kase na wesele ale nie wtryniaja sie. A ja wiedzac co by nas czekalo zrezygnowalam z tego
My bylysmy juz na spacerze i w sklepie, pomidorowka wstawiona, Nika je platki i oglada disney junior, a ja zaraz otwieram zmrozonego redbulla
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Paulina-zazdroszczę tego redbulla, ja odstawilam mimo ze je Kocham, pozostaje mi kawa ;p
U nas w poznaniu mówi się idę na dwór, ewentualnie na podwórze/podwórko; ) dla mnie pole to pole tam zboże rośnie
Madzialena-niby jest
choć jak mówią"nadzieja matką głupich" 
U nas w poznaniu mówi się idę na dwór, ewentualnie na podwórze/podwórko; ) dla mnie pole to pole tam zboże rośnie
Madzialena-niby jest