reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY widzisz :p a mnie dwor doprowadza do smiechu heh podworko to ok ;) ale nie na dwor ahah ;d tylko w malopolskim mowi ze pole ;)

reklama
U nas mówi się idę na dwór lub idę na podwórko:-)

My już po spacerze, deszcz nas złapał i poszliśmy do brata na herbatkę bo bliżej :p Na dworze zimno chyba już dzisiaj nigdze nie wyjdę;/ Ciasto ze śliwkami wczoraj zrobiłam to do kawki będzie:-)

Hej.

Nam i jedni i drudzy kase chcieli i tak dac na slub, a ze tato zalatwial nam orkiestre i limuzyne to oni poplacili.

Mala nie chce chodzic mi na drzemke a pozniej o 18 sen ja bierze..

Bylam z nia w sklepie i wracala na nogach, kazdy papierek jej, kazda furtka musiala otworzyc :D

Wlasnie piecze mi sie zebra i gotuje kasze do sosu i miesa ;)

Pogoda do bani, padaaa ;/

U nas idzie sie na dwor lub podworko :p kiedys jak uyszalam o tym polu to tak jak Happy myslalam ze ktos idzie na pole ze zbozem :D

A tak w ogole;
WAMPI--- Wszystkiego najlepszego ;))))))

U nas pada. A mialysmy isc na spacer.

MAGDA a jakbys wlasnie brala Maje na spacer na nogach? Moja jak chociaz chwile idzie to musi sie zdrzemnac. Przynajmniej co drugi dzien. A miala taki etap ze przez 3msc nie spala popoludniu. Dzis np wstala o 9.30 poszlysmy na spacer a o 13.20 juz spala poltorej godziny. Na noc chodzi o 21 jak ma drzemke a jak nie to 19 max 20.

Paulina- moje dziecko to odmieniec.. Lazi na nogach ze spaceru, na podworku skacze na trampolinie w domu ciagle w ruchu a mimo to dalej energy jest... ;/
Tak samo wczoraj, wstala jakos kolo 8 bylo bez drzemki, chciala isc spac o 18 ale to za wczesnie bo wstalaby o 4 rano i zasnela jakos ok22.. Aa no i dzis w nocy budzila sie i wyla bo zeby jej ida i T do pracy zaspal przez ta nocke zarwana

MAGDA no to ladne adhd heh :p moja ostatnio usnela o 16.30 padnieta po jeziorze to spala do 8 rano. Jak usnie o 19 to tez tak do 8 albo nawet 9 spi ;)

Jestem wykonczona od 11.30 na dworze i dopiero wrocilysmy :)
Zuzia to jedna drzemke ma miedzy 11 a 12 i pozniej juz na wieczor chce spac i spi zazwyczaj do 7 chyba ze zeby ida i w nocy pobudki to do 8 :D

Dzisiaj usnela o 10 to juz od 16 wariowala ze spac chce Jeszcze z 30min ja przetrzymam i myc sie idziemy xd

U nas na podkarpaciu tez sie mowi ze idziemy na pole :-D kolega studiuje w Krakowie i jak powiedzial ze idzie na pole to sie zdziwili :-D

Kornelia spi mi od 19:30. U nas dzisiaj odpust bo Kościół w mojej miejscowości ma nazwę tego dzisiejszego święta. Masakra. Ludzi multum. I Rzeszowskie rejestracje i Przemyskie i Sanockie i Strzyżowskie o i oczywiście nasze Brzozowskie. Jedna wielka masakra.
K kupił mi wielkie serce z piernika :-D 25zl takie cos. Masakra. Powiedzial ze wzial to zebym mu nie wypominała ze większego nie wzial hahahaha

Kornelia dalej gorączkuje. Juz myślelismy ze jest ok a tu znowu 38stopni. Jak rano bedzie to samo to jedziemy na izbe...

reklama
maciejka na nfz jak prowadziłam ciążę to tylko powiedziała ze o nadżerka się zrobiła i nic więcej. Drugi prywatny rok temu powiedział ze na razie nic z tym nie będziemy robić. zapisałam sie do trzeciego gin też prywatnie zobaczymy a jak też niczego się nie dowiem to znalazłam cytologa z wizytą i badaniem 100zł więc mało a podobno jest na prawdę dobra.

Magda pięknie wyglądałaś. Śliczne zdięcia.

Mój Kubunio śpi już od godziny Ja dzisiaj narobiłam ogórków kiszonych trochę. i chyba idę w kime.:-D Co do drzemek mój niunio już rzadko śpi ale jak już to raz i długo haha

Do góry