reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U nas zimnica nadal, moze sie wypogodzi potem, oby.

Moja to straszny niejadek, tylko płatki Lion je, parówki,kanapki z masłem, rosół, makaron i mięso z kurczaka. A z owoców tylko maliny, banany i jabłka. Nic nowego nie tknie..

reklama
MACIEJKA ale my w Sztokholmie mieszkamy, tutaj w dzien juz temperatura nie bedzie wyzsza jak 10 stopni ;)
23MAY moja tez je jak wrobelek. Mimo ze byla puckiem, teraz wazy 13.5kg przy wzroscie 88cm czyli normalnie

Kupilam mojemu nowa fife. Teraz chlopa nie mam. Podjarany bardziej jak Nika z nowej zabawki hehe ale cena to mnie zabila... na ps3 polowe tansza od tej co ja mu kupilam na ps4.. masakra

Heja

My juz po imprezie :)

@ dziś dostalam boli mnie wszystko,spalam cale 2,5 godziny. wyglądam jak zombie i czuje sie jak zombie.

Oskar był małym drużbą. No szał. Taki dumny paradowal przed goscmi :) Mialam lekkie spiecie z Ł siostrą. No tak mi cisnienie podniosla ze malo co mi krew nie eksplodowała.A ze bylam chwile przed @, to akurat na niej sie wyladowalam :D ale i dobrze.. kazdy jej zawsze ustepuje, ona uwaza sie za najlepsza , ona wyrazic swoje zdanie moze, opieprzyc twego dzieciaka moze, posmiac sie z ciebie moze, ale jej i jej dzieci komentowac nie mozesz. No i psikus.. trafilo na moj zly dzien. Tolerancyjna wczoraj to ja nie bylam :)

U nas dziś cieplo. ale wczoraj u nas lało. U tesciow na szczescie nie. Kupilam dla Oskara czapke , szalik i rekawiczki z samolotami. Mimo slonca dziś.. chcial zalozyc. Bo z samolotami. Spał z tym bedzie.

Happy mi na wirusa pomaga Nifuroksazyt i Aviomarin.Oba cuda hamują rwanie na wymioty.Bo to najgorsze jak juz nie ma czym a rwie nadal, i masz cudowne wrazenie ze za chwile to i zolądek wypadnie.

Ostatnia edycja:
Hej-u mnie dziś lepiej ale S. Tragedzia a do pracy musiał iść. Maly też biegunkę ma a do tego od kilku dni okropny kaszel:/
Co do płatków maly lubi każde oprócz musli.
Maciejka-ja nie mieszkam w bloku wiec grzeje kiedy chce:) a na razie potrzeby nie ma bo u nas w dzień około 15-17*C a w nocy ostatnio było 9*C
23may-Dennis co jakiś czas ma dni ze potrafi nic nie zjeść ale jakoś się nie przejmuje i nie zmuszam go ale to dlatego że wiem ze na następny dzień Wszystko wróci do normy.
Renata-mi nifuroksazyt zawsze pomagał ale teraz nie mam dostępu do tego :(

Moj dzis znowu na druga zmiane zostal..
Niedawno zjadlam obiad w sumie bo Maja miala zupe jeszcze wiec zjadla wczesniej a mi jakos tak jesc sie nie chcialo

U nas pochmurno, ale cieplo. po poludniu wypralam malej posciel plus kolderke i podusie i juz suche jest.

Bylysmy na spacerze i tak jakos dzien znowu polecial.

Mala sie wlasnie kapie i pisze sobie kredkami do wody ;)

Jutro wybieram sie na carboot, mam nadziejeze pogoda dopisze bo cos ostAtnio szczescia nie mam do.pogody.

Mama w piatek juz bedzie to chociaz przez tydz zajecie bede miala, a pozniej pojedzie i znowu szara codziennosc.

Wyslalam zgloszenie na sortowanie listow na okres swiateczny bo beda duzo.ludzi potrzebowsc ale narazie cisza, zobaczyny niens palam sie zbytnio ;)
Jakos praca na 2-3 msc zawsze to pare groszy by wpadlo. Zglosilam sie na druga zmiane. Jak sie uda to jakiejs niani bedziemy szukac na 2-3 godz dziennie do powrotu T z pracy ;)

Zimy nie ma a mi snieg z glowy sie sypie :p Taki mam lupiez, ze matko az leb mnie swedzi, czekam bo T mi szampon kupil, a we wtorek chyba ide opitolic do ramion kudly bo wypadaja garsciami i wszedzie leza, a nie nawidze tego a takie wyszuszone sa mimo ze suszarki i prostownice uzywam raz na jakis wielki czas!

Ostatnia edycja:
Magda-gdzie kupiłaś kredki do wody?
Ja dziś wstałam lewą nogą :/ pije herbatę a zaraz musze sprzątać:/ może upieke dziś jakieś ciasto? Słodycze poprawiają humor

Hejka:)

U nas ciepełko:) O 7 mięliśmy jechac na grzyby ale D. wyłączył budzik jak dzwonił i zaspalismy, teraz oczywiście ma do mnie pretensje że go nie obudziłam:wściekła/y: tylko że to nie ja budzik nastawiałam

renata ja też przed @ nerwowa jestem:-)
magda oby odezwali się z tej pracy:)

Wczoraj dzwoniła do mnie kumpela, jak będą potrzebowali do ccc na magazyn to mnie wkręci, pracuje tam od dwóch tygodni, oby wypaliło:)

Miłego dnia:)

reklama
Witam sie :)
w koncu sie wyspalam. wczoraj padlam po 21. wstalam ok 7. No jak mlody Bog.

Maciejka ja zazwyczaj szczera jestem. I temu mnie malo kto lubi :) nie wchodze komus w tylek, nie staram sie byc sztucznie mila.
A siostra Ł jest specyficzna. Ją co jakis czas trzeba opierniczyc, zmieszac z blotem bo za bardzo gwiazdorzyc probuje. I zawsze ona ma racje. nawet jak 10 osob jej powie ze nie.. to focha strzeli wyzwie od najgorszych.. ale racje ma zawsze ona i jej dzieci.

cieplo dziś u nas, ale wiatr wieje.

Do góry