reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dzieki Milena :D

Ja tylko Julci i Zu na mikolaja i swieta :p Zu na mikolaja ta ciufcie a Julce jeszcze nie wiem :p

Paulina a kiedy masz dostac ? :D no tez mi wpadla ta ciufcia bo jeszcze te kfzeslo bylo ale jakos mnie nie zafascynowalo a pod choinke tego kubuska opowiadajacrgo bajki kupie bo juz nie wiem :p

Najgorsze jest bo chcialam jej wozek kupic ale dziadrk przed sanatotium kupil wuec odpadlo xd

Chyba wam nie pisalam ale wczoraj sie tak wkurzylam peklo nam kolo w wozku Zuzinym myslalam ze mnie vos trafi :/

reklama
paulina,milena także cierpliwe czekanie Wam pozostało:-)
olcia nieciekawie z tym kółkiem;/

My naszej 5 rocznicy tez nie obchodziliśmy, nie że zapomnieliśmy tylko akurat tego dnia zmarł dziadek D. i żadne z nas nie było w nastroju;/

Na 14 mamy do lekarza do kontroli, dziwne bo mały w dzień nie kaszle, kataru nie ma ale jak wstanie to z rana kaszle;/ zobaczymy co powie

Olcia ten Kubus fajny... Widzialam u nas w carrefour za 299zl ;/

Madzialena no czekamy , czekamy ...

Ostatnia edycja:
ja myślę o kupieniu Kacperkowi na gwiazdkę JCB 5w1
c2ae6d5cac45ffecmed.jpg

mili fajne te autko:) My w tamtym roku kupiliśmy małemu coś podobnego ale w zestawie były dwie koparki:p Jedną ma w domu a druga ma u dziadków żeby miał sie tam czym bawić i do tej pory mu się nie znudziły:)

Ja jeszcze nie wiem co kupimy P. na gwiazdkę, myslałam o klockach lego Moja pierwsza kolejka, w sumie mały ma już dwie kolejki do składania ale nie z lego, a jak widzi reklame to mówi że mu się podoba :) I ma szał na pluszaki teraz cały czas opiekuje się maskotką osiołkiem, wszędzie ją ze sobą zabiera więc myślałam też o takim interaktywnym piesku:) Dobrze że jeszcze troche czasu zostało żeby coś wymyślić ale znając nas wszystko zostanie na ostatnia chwilę :p

reklama
Ja dla Dennisa wymyśliłam ciastoline, samolot (jakiś duzy plastikiwy) ostatnio wciąż buduje samoloty z klocków. No i zawsze jakieś słodycze i ciuchy

Do góry