reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzialena- Dziękuje. Fajnie że święta się udały. My nie wiem jak sylwestra spędzimy ale myśle że pewnie jak co roku od 5 lat we własnym toważystwie.

Młody jeszcze śpi. ;)

reklama
Nathalienne - ja wciazy mogłam spac dzień i noc
Papitka, , Młodamama - moj siebod jakiegoś czasu boi mycia głowy wiec robie to poprostu szybko i daje później ręcznik zeby wywarł twarz
Madzialena - fajnie ze święta udane.
Ja leżę z łóżku:) chłopaki poszly mi zrobic kawy:) przed chwila tu szaleli na łóżku wszyscy troje (S, , Dennis i Kevin)
Wypije kawę, trochę ogarnę pozniej obiad i na 15:30 odwieziemy Kevina

Hej.
Moja tez miala okres ze nie kapala sie na siedzaca tylko stala, nie wiem od czego ale juz jej przeszlo i teraz normalnie sie myje, oprocz problemu z myciem glowy..

U nas zimnica, mroz...

Hej dziewczyny

U nas wigilia taka sobie przez tego kut... najwaznoejsze ze Zu zadowolna dostala klocki takie gumowe rowerek biegowy kubusia opowiadajacego bajki lalki i taki ala domek na gorze po precikach przeklada sie kuleczki a na dole uklada zwierzatka i jest zegar itp no i pampersow mam na zapas :)
Pierwszy dzien swiat i drugi u K spedzilysmy a nastepne dwa dni w lozku spedzilysmy heh

Zu pol nocy spi z pampiek a drugie pol bez i rano siada na nocnik i dzisiaj pierwszy raz kupcie zrobila na nocnik :p

Witam nowa mame Ola w styczniu juz 23 i mam corcie Zuzie 20msc. Gratulacje i spokojnej ciazy

Pierscionki ladne i gratulacje zareczyn :) moja mamuska zareczyla sie w wigilie xd

A sylwester spedzamy u K :)

Witam nowa mame ! Spokojnych miesiecy zycze i mininum dolegliwosci ciazowych ;) tak na szybko o mnie , Milena 20lat , mama ponad 2-letniej Natalii . wychowuje ja sama , tzn bez biologicznego ojca :)
Co do dolegliwosci , z Natalia pierwsza oznaka ciazy byl brak @ , potem kopniaki nastepnie sam porod takze ciaza jak najbardziej lekka . :) za to w kolejnej ktora trwala zaledwie chwile , az dziwne , ale mdlosci zaczely sie ok 1,5 tyg po zaplodnieniu , bole piersi , brak apetytu , sennosc ...

Co do mycia Natalii , miala okres kiedy stala w wannie. Ale babcia ja jakos zachecila , i teraz wstaje tylko do umycia nog i pupci :)

reklama
Ehh, młody chory, byliśmy u lekarza go miał gorączkę wysoką i zawalone gardło.

Witam nową mamusię :) Jestem Aśka, lat 26, mama 8-letniej Oliwki i 2,5rocznego Damianka

Papitka, Milena gratuluję zaręczyn :)

Do góry