reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

magda pewnie masz rację :) Ja z mama jestem bardzo zżyta, mimo tego że mam starsze siostry ona zawsze jak ma problem czy chce sie poradzic to przychodzi do mnie :) Ale jak coś damy radę

Ja juz spakowana i niedługo do domu

reklama
Hej odebrałam okulary...wrzucam zdjęcie i proszę o opinie tylko szczerze

Załączniki

• 1422980624891.jpg
    1422980624891.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 61
  • 1422980668094.jpg
    1422980668094.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 53
HAppy- bardzo mi teraz moja znajoma przypominasz ;) A przymierzalas takie oprawki bardziej widoczne? Tzn mam na mysli takie grubsze i wieksze? Tez by fajnie wygladaly ;) a poczekaj jak sie przyzwyczaisz do nich to nieraz do spania sie w nich polozysz lub wejdziesz pod prysznic :p ja tsk mialam :p. A jaka masz wade? Ja jak wroce to tez sie wybieram do okulisty zeby sprawdzic jak tam u mnie. Bo nosilan od podstawowki ale skorygowalam sobie do 0.25 i przy takiej nie trzeva nosic na codzien tylko do czytania, tv itp... A ja jak juz nie musialam to wcale nie nosze :p No i prawko musze wymienic z nazwiskiem a mam na tamtym okulary wiec musze miec pismo czy mam miec czy nie.

Hej dziewczyny
Happy bardzo Ci do twarzy
My dziś zaczynamy pakowanie P
Wiec jest zamieszanie ale moje dziaslo wraca do normy i m8ge w miarę normalnie jeść, dziś spadło tyle śniegu ze jutro idziemy na sanki z dziewczynami super cieszę się że P się zalapie na pierwsi sanki tej zimy. Odezwę jak mi w miarę czas pozwoli. Miłego dziewczęta

MAGDA a ja znowu w pl to musze jazdy zaczac :confused: teorie zrobilam w lipcu 2014 wiec po roku prawie pasuje sie zebrac..
HAPPY moim zdaniem lepiej bez okularow. Ale ladnie ;-)
SANDRA juz nie dlugo..
MADZIALENA az tak jestes zzyta z mama ze chcesz w jednym pokoju z dzieckiem mieszkac nadal? Ja bym sie nie zastanawiala :p

Ja sobie tak nysle ze za max rok to pasuje miec wiecej niz dwa pokoje :p no bo jak sie mloda przebudzi a tu tatus cos z mama robia hahaha

U nas ok mloda zdrowieje, ja tez powoli sie kuruje ale A. zlapalo wiec wieczor jest komiczny :p

Hejka:) u nas rowniez sniegu napadalo a ja dzisiaj gazetki rozworze hehe:)
HAPPYMUM pasuja Ci okularki a Ty jak sie w nich czujesz?:)

SANDRA on ma pelne prawa? Tzn takie ze gdyby byl h.ujem to moglby ci nie dac zgody i W. nie mogla by wyjechac?

reklama
Paulina - co do okularówam takie zdanie jak ty. Jest nieźle ale bez jest lepiej.
Ja sobie nie wyobrażam mieć pokoju Dennisem ale to pewnie przyzwyczajenie bo zawsze miał swój pokój a jak miał 6miesiacy to juz tam w nocy tez spał. Nie wyobrażam sobie zabawek u siebie w pokoju bo to mnie drażni strasznie
Sandra - trzymam kciuki
Madzialena - czuję się dziwnie

Do góry