Snoopy ja Cię chyba zatrzasnę 

ja się odchudzam a Ty mi tu z takimi wylatujesz no wiesz Ty co... Wogle netgirl to wszystko zaczęła pfff po prostu to skandal tak denerwować głodną,biedną i żądną jedzenia firankę...Hahaha:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HEHEhe opowiesci opowiesci![]()
Tak naprawde to tu nic nie ma ciekawego Amerykanskie dzieci 80% otylych tak jak i doroslych tylko fast food albo z mikrofali wszystko kupowane , nic nie robia i dupy rosna sprzataczki maja bo to Polki na serwisach pracuja sprztajacych przewarznie ( ja tesh pracowalam rok ) jednym slowem :/ koszmar , a polacy nic innego jak praca od rana do wieczora od pon do piatku badz soboty
Ci co maja jesce staly pobyt lub zielona karte to maja lepiej , lepsza praca itda Ci co nie to lipa ! Wogole to ameryka sie jush konczy dla wszystkich coraz wiecej wymagan co do papierow i wogole
Jak mash jesczez zapytania jakies to walBo nie wiem jak Ci to powisac nikt nie uwierzy jak nie zobaczy na wlasne oczy ale napefno nie kraina mlekiem i miodem plynaca
Jak ja tu lecialam to myslalam ze wierzowce itd do nieba iw ogole ze zycie zajebiste a tu lipa wierzowce sa ale w centrum Dowtown gdzie trzeba zarabiac miliony zeby tam mieszkac
![]()