reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy ja Cię chyba zatrzasnę :-D:-D:-D ja się odchudzam a Ty mi tu z takimi wylatujesz no wiesz Ty co... Wogle netgirl to wszystko zaczęła pfff po prostu to skandal tak denerwować głodną,biedną i żądną jedzenia firankę...Hahaha:-)

reklama
HEHEhe opowiesci opowiesci :D :) Tak naprawde to tu nic nie ma ciekawego Amerykanskie dzieci 80% otylych tak jak i doroslych tylko fast food albo z mikrofali wszystko kupowane , nic nie robia i dupy rosna sprzataczki maja bo to Polki na serwisach pracuja sprztajacych przewarznie ( ja tesh pracowalam rok ) jednym slowem :/ koszmar , a polacy nic innego jak praca od rana do wieczora od pon do piatku badz soboty :) Ci co maja jesce staly pobyt lub zielona karte to maja lepiej , lepsza praca itda Ci co nie to lipa ! Wogole to ameryka sie jush konczy dla wszystkich coraz wiecej wymagan co do papierow i wogole:)
Jak mash jesczez zapytania jakies to wal :D Bo nie wiem jak Ci to powisac nikt nie uwierzy jak nie zobaczy na wlasne oczy ale napefno nie kraina mlekiem i miodem plynaca :D Jak ja tu lecialam to myslalam ze wierzowce itd do nieba iw ogole ze zycie zajebiste a tu lipa wierzowce sa ale w centrum Dowtown gdzie trzeba zarabiac miliony zeby tam mieszkac:)

no faktycznie to nie wygląda na opis raju. To dlaczego zdecydowaliście się zamieszkać właśnie tam?

Mnie szwagier chce wyciągnąćdo Szwecji bo tam dotacja od rządu za jadno dziecko pozwala utrzymać 3 osobową rodzinę przez miesiac. Mówiłam, że chcę trójkę bąbelków mieć to stwierdził że z tójką to będę spać na pieniądzach :-D;-)

Przepraszam firanko:-) ale nie moglam sie powstrzymac zeby ta fotke wklepac:-)
Teraz jem kurczaczka a po porodzie tak jak ty nie wolno nic:-) wiec tez sie bede stresowala jak ktos zacznie temat o jedzonku:-)

Zdecydowalismy sie tutaj mieszkac bo w Polsce nie dalibysmy rady znaczy sie dalibysmy pefnie ale mieszkalibysmy u rodzicow i wogole ! a tu moj R zarabia na nas nie pozyczamy kasy i wystarcza nam na jedzenie , ubrania, samochod ! Nie przelewa sie ale jest lepiej niz w Polsce :) Pozatym ja nie mam mnawet sredniego wyksztalcenia moj ma tylko zawodowe bo przed matura wylecial do USa !

Czyli nie raj na ziemi, ale na pewno większy niż Polsce ;-)

Ja kobietki zbieram się na uczelnię (już mi się zimno zrobiło na myśl o wyjściu z mieszkania :baffled:) idem wchaniać wiedzę z anatomii i dowiedzieć się po raz enty że więcej nie wiem niż wiem ;-)

Moj tez ma zawodowe, ale zarabia (obecnie) 2000zl podobno do 4000zl moze zarabiac ale to gdzies okolo za rok...:-( mysle zajak sie nam ulozy i jarek zmadrzeje to zamieszkami sami.

Netgirl sorry,że pytałam,mam nadzieje,że nie sprawiłam Ci przykrości. Snoopy dacie radę zobaczysz jak Maleńka się urodzi to zmieni sie na lepsze.

ania_zywa nie nie ucze sie na to akurat mnie nie stac :d szkoly sa tutaj bardzo drogie :/ niestety ale i tak nie mialaby warunkow bo musialabym za nianie placic a na to mnie nie stac ! Pracowalam przez jakis rok czasu to wtedy moglam oplacic nianie i jesce zostawalo , a teraz sama jestem niania :)
No wiesh zalezy u mnie w Rzeszowie tam gdzie mieszkalam jest strashne bezrobocie wszyscy moi znajomi gdzies wybywaja i szukaja lepszych prac i plac :D A tak wogole to stramy sie cos odlozyc kaski na budowe domu moze w Polsce lub wlasny biznes :p Narzie to lipa bo nic przez te 3 lat tyle ze kupilismy auto na raty ( jeszcze nie splacone ) ale jest dobrze cieshe sie z tego co mamy :)
Teraz dzieci a pozniej sie bedziemy dorabiac :)

reklama
Miska, to jaką szkołę skończyłaś? Wiesz, wydaje mi się że powinnaś jakąś szkołę skończyć, zawód mieć czy coś. Bo w życiu różnie bywa.. Spójrz na mnie gdybym była bez szkoły i została sama z dzieckiem:szok:.masakra, nigdzie do pracy by mnie nie przyjęli po podstawówce:no:. Dlatego pomyśl o czymś, bo im później tym mniej się chce;-).
Snoopy, Ty weź naprostuj tego swojego Jarka i żyjcie długo i szczęśliwie, a nie.. hehe:-D:-D.

Do góry