reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No to Asiowo trzymam kciuki za prawko męża... NIe dziwię sie że Ci się ciężko jeździ... Mi JUŻ ciężko sie skarpetki i buty ubiera... A co dopiero siedzieć za kierownicą...

A ja robie obiadek i tak zaglądamtu do was ale tu ciągle cisza... No cóż... To sobie ide... Pomecze M... niech wstaje bo później w nocy spać nie może ;-P

reklama
No to Asiowo trzymam kciuki za prawko męża... NIe dziwię sie że Ci się ciężko jeździ... Mi JUŻ ciężko sie skarpetki i buty ubiera... A co dopiero siedzieć za kierownicą...
Dzieki;)
Mój M jak jest w domku to ubiera mi skarpetki i buty, bo widzi jak się sama męczę:-p Normalnie nie mogę ubierać skarpetek, bo odrazu mam okropne ślady i uciskają mnie, bo te nóżki mam takie spuchniete...:baffled:a buty, teraz ubieram tylko sandałki na rzep, a jak jest chłodniej to próbuje się wcisnać w trampki, ale potem to mam takie balony, anie stopy...:baffled:

Asiowo he he ja mam w piatek egzamin, ciekawe jak pojdzie, oby Twojemu sie powiodlo
Dzieki;)

Ja zdawałam prawko z lutym, w walentynki:-)
Od lekarki wziełam zaświadczenie, że jestem w ciązy (wtedy chyba ok 20 tygodnia), żebym pasów nie musiała zapinać... 2 błędy zrobiłam (2 razy migacza nie włączyłam), ale mnie przepuścił:-p Może maleństwo mi pomogło:-):-):-)
więc pewnie Tobie też pomoże:-)
ja w ogole odkąd jestem w ciązy mam farta jeśli chodzi o egzaminy ;-)
Nawet na studiach w zimowej sesji zdałam wszystko w 1 terminach, a teraz już mam tak wszystko pozaliczane, że z egzaminów jestem zwolniona:-D:-D:-D i praktycznie studia skończyłam i na ostatnim semetrze srednia 5,0:-):-):-) ale to wszytko zasługa maleństwa;-);-);-) Dodam, że wcześniej nie było tak łatwo, miałam nawet 2 razy warunkowo zaliczany semestr:baffled:

w takim razie jutro 3mam kciuki za męża, a piątek za Ciebie, powodzenia!!!!

Asiowo, będę trzymała kciuki za męża, i za Ciebie Madzik również;-). Teraz jest o wiele ciężej zdać niż kiedyś, ja zdawałam 5 lat temu i zdałam za pierwszym razem, ale wtedy nie było żadnych kamer itp, czasem na pewne małe błędy przymykali oko;-).
Kasia, co robisz na obiadek? Dajcie jakieś ciekawe pomysły w wątku Upichćmy coś, bo już mam dosyć wiecznie tylko klopsy, schabowe, zupy, i inne pierdołki ogólnie wszystkim znane:baffled:. Dziś będę jadła na obiad filety z piersi kurczaka w cieście naleśnikowym z płatkami kukurydzianymi, ktoś tu na forum o nich pisał, chyba Polna... Zobaczymy jak będą smakować;-).

Hejo:tak::tak:

A ja miałam wczoraj USG:) i wszytsko sie potwierdziło, chłopczyk jak nic:):) :tak: Wszystko na szczescie jest wporzadku:) Z pomiarów wyszło ze ma 2kg 45:) I jest starszy o tydzien:) Nio ale lekarz mowił ze to jets taka roznica 2tyg w tył lub do przodu. I jak według OM termin mam na 21.07 tak wedlug tego wczorajszego USG termin wypada na 16.07 wiec duzej roznicy nie ma:) Dzidzius ułozony główkowo, ale pewnie jeszcze 10 razy sie obróci, chociaz ja wolałabym zeby nie...:tak:

A ja przytyłam 9 kg:) Jak narazie...

Mika to u was na szkole rodzenia nie trzeba bylo sie zapisywac? Fanie macie:):tak: Ja dopiero na czerwiec jestem zapisana, gdzie tam jeszcze.....
Jak wam mija dzien?

Kasia Ty juz nie mozesz sie ubrac a co dopiero do konca, ale fajnei że ma Ci kto ubierac buty i skarpetki:):) JA tylko czasem nie moge ubrac butow ale to zdarzylo sie narazie chyba tylko z 2razy...wiec jakos daje rady. :tak:

Snoopy jaki tekst "bzykac mi sie chce" nie wytrzymie :-):-):-D:-Dhaha To Ty wytrzymała kobietak jestes:)

Ja tez sie juz doczekac nie moge gdy na prawko sie zapisze:) Eh ale to dopiero we wrzesnio....:rofl2:

Trzymam kciuki za wasze prawo jazdy:)

buska:)

no witam:) u nas taka piekna pogoda ze do domu wracam tylko na posilki:)
Ja za niedlugo bede sie przenosic z Katowic do Jastrzębia-Zdrój:-( do tesciowej... a tak bardzo nie chce;-/,ale tam taniej bedzie i tesciowa zawsze pomoze bo juz na emeryturze...
Ja wczoraj zdawalam egzamin na prawojazdy i niestety sie nie udalo teraz bede czekac kolejne 2 miesiace na kolejne (3) podejscie...;-)
Brzucholudek ma sie super, zaczyna juz "łazic" w brzuszku:-)

aaaa... zapomnialabym sie pochwalic wreszcie powiedzielismy reszcie rodziny, że rodzina sie powiekszy. Moja babcia zaczela troche jeczec ale juz jej przeszlo;-) i na obiadki zaprasza:-)

mam do was jeszcze pytanie - mialyscie takie bole glowy, ze az wymioty powodowaly, bo ja mialam takie migreny ale wyczytalam ze w ciazy powinny ustapic... i znajoma powiedziala mi ze to moze byc nadcisnienie w ciazy, i teraz nie wiem czy powinnam isc z tym do lekarza juz teraz, zaraz czy poczekac do wyzyty za 2 tyg.? jak sadzicie?

Ja dziś robię zwykła pomidorówkę, bo już za bardzo nie mam siły stać przy garach:baffled:
Ale uwielbiam robić i jeść krokiety z pieczarkami... niby takie byle co, a to niebo dla mego podniebienia:baffled: Teraz robię je tylko z mężem, bo jednak trochę roboty z tym jest niestety, a kupne nie smakują tak samo:-)

Asiowo, ja też uwielbiam krokiety, głównie gotuję kapustę z mięsem, mielę i zawijam w naleśnik, pycha. Z pieczarkami jeszcze nie jazdłam. Smażysz pieczarki z cebulką i faszerujesz tak?? muszę spróbować;-).
Asteria, a mierzyłaś sobie ciśnienie? Może wybierz się chociaż do lekarza ogólnego?
No a co do prawka to też przerąbane, że trzeba tak długo czekać na kolejny exam:wściekła/y:.
Angel, no to wiesz że będziesz miała synka, GRATULUJĘ:tak:. Moja Hania tez później była większa o 2 tygodnie, ale urodziła się w terminie.

reklama
Asteria nio to bedzie juz moje 5 podejscie, ale zdecydowalam zmienic instruktora, i jutro mam jazdy z nowym, bo skoro zdawalam 4 razy i 3 razy oblalam na luku to chyba cos mnie zle nauczyl, a dodam ze uczyl mnie jazdy na pamiec i zdawalam na calkiem innych samochodach niz sie uczylam, i moj instruktor chyba nie wzial tego pod uwage, bo na jego aucie wszystko mi pieknie wychodzi, a na egzaminie klapa, a do tego u mnie w WORdzie sa 3 marki samochodow egzaminacyjnych

Do góry