reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No no kochana, to ja już widzę jak będziesz zapraszała do siebie swojego "kolegę" o którym wcześniej wspominałaś:-p:-D:rofl2:. Bardzo się cieszę, że znalazłaś mieszkanie:tak:.

No właśnie nie wiem co z tym moim kolegą bo albo ja jakoś dziwna się zrobiłam i mam wrażenie że coś kontakt się pogorszył albo faktycznie coś się zmieniło :-( no ale zobaczymy może dlatego że się nie widzieliśmy już tyle... ale kurde wiem głupia że nie można się wczuwać a i tak to robie :wściekła/y:

A co do tych cen mieszkań to strasznie tanio tam u was :baffled: u mnie w trójmieście to ceny kosmos są...

a ja nigdzie dziś nie pojade!!!!!! :wściekła/y::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Mój kochany mężuś zamknął drzwi na górny zamek, którego nie da się otworzyć od środka:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ma jazdy teraz i nie odbiera telefonu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-:)-:)-:)-(
Jak ja bym teraz zaczeła rodzić????????? Nawet nie mam tego klucza, żeby komuś przez okno rzucić, Ten synek mnie czasem załamuje, w ogóle ostatnio nie myśli gdy coś robi...:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( wkurzyłam się jak nigdy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To udany ten Twój mężulek :-p

A co do prawka to się pochwale że za 1 razem zdałam :-) :-):-)

reklama
KasiaF87 no z tymi mieszkaniami tak wlasne jest na pierwszy rzut oka nic a pozniej wychodzi jak sie zacznie grzebac przy nim :D:D Ale grunt ze mieszkacie sami bo to naprawde wygoda :)
Asiowo no to rzeczywiscie Cie chlop zalatwil :) No ale coz oni tesh czasami popelniaja bledy :p tak jak i my :D
Ja slyszalam ze jak sie urodzi chlopiec to wtedy przy robieniu dzidziusia :D bardziej sie chcialo chlopu a jak dziewczynka to ze babeczce sie bardziej chcialo ze to jkos hormony dzialaja :D tk u nas gadaja pzynjamniej :)
Oliwka oby wszystko bylo dobrze z maluszkiem bo takie jezdzenie na rehabilitacje to pewni uciazliwe :(
Ja na dzien Dziecka nie mam wogole pomyslu :( Mysle ze moze zabierzemy Go do zoo lub na jakies wesole miasteczko ?? jak myslicie ??
Zabawek ma multum i doslownie nie wiem !

MISKA dzięki...ja też jestem dobrej myśli okaże się 3 czerwa narazie na siłe go układam na prawym boku i podkładam poduszke żeby się nie przekręcił.Do ZOO to świetnu pomyśł twój maluch już ma 2 latka to ędzie dla niego frajda!!!A co do prawka to macie dużo szczęścia że bez niego śmigacie.

Dzieki mamusie!
Uspokoiłam się już, Paweł wrócił, pogadaliśmy, nie zdawał sobie nawet sprawy z tego jakie to mogło przynieść konsekwencje:baffled: Wykrzyczałam co miałam wykrzyczeć, wyryczałam się i jest ok...:tak: Tylko, ze po tym całym po południu ciśnienie mi nie chce spaść:baffled: Godzine po tym jak posprzątalam miałam az 160/100 :baffled::baffled::baffled: Chyba od szpitala się nie wymigam, jutro sie okaże:baffled:
w ogóle przez 1,5 tygodnia przytyłam prawie 3 kg:szok::szok::szok: i puchnę ciągle... Mam nadzieje, że to białko mi nagle nie wyskoczy, narazie było czyściutko...
a dzis znów pewnie posiedze, bo ostatnio w ogole spać w nocy nie umiem:zawstydzona/y:

Ja mam skończone 17 lat a w styczniu urodzę moje maleństwo. Nie wstydze sie tego bo nie ja jedna mam taki problem. Balam sie reakcji rodzicow ale oni juz wiedza i moze nie tyle sie ciesza co sa gotowi mi pomoc. Mam zamiar skonczyc szkole zaocznie - ucze sie w LO.
Mam 23-letniego chlopaka ktory cieszy sie z mojej ciazy i wiem ze moge na niego liczyc.
Nie rozumiem jak inni ( starsi) moga potepiac mlode matki. Tak naprawde to nie raz tym 17-20 letnim uklada sie lepiej niz tym ktore rodzily duuuuzo po 20 i kolo 30 lat

Witam Babeczki :happy: a ja dzis wstalam z Ala o 8.30 :-) u Was tez tak wieje wiatr ? :baffled:

Polna, broń boże teściowa... w życiu!!! Jeżeli chodzi o moją ciąze to ona jest okropna, ale co tam... długa historia;-)
Pewnie to pierwszy wnuczek albo wnuczka- wiesz ze ja nawet nie pamietam co tam w brzuszku nosisz ... :sorry2:
Moja tesciowa przy mnie tak nadskakiwala ze nawet szklanki nie moglam odniesc do kuchni jak jezdzilismy do nich na obiady :laugh2: teraz to sie zmienilo bo jest Ala wiec pulnuje Ja a jak niedaj Boze sie zachwieje jak idzi to szybko podbiega i Ja lapie zeby tak nie upadla :laugh2:
polna_N ale wiesz z takim mlodym i przystojnym lepiej sie jezdzi:-)

Wiem wiem ja tez sie zapisalam do takiego mlodego , ehhh jakie On mial tyleczek :zawstydzona/y: :laugh2::laugh2::laugh2:

Oliwce zamówiłam na dzień dziecka taki oto basen BASEN INTEX DLA MALUCHA Z DASZKIEM - MUCHOMOREK (367688664) - Aukcje internetowe Allegro
ma tych rowerków i zabawek i nie wiedziałam co mam jej kupić jeszcze muszę coś małemu wymyśleć.
Fajny basen :happy: My Ali kupowac basenu narazie nie bedziemy bo jest taki fajny maly po Lucji !!
A Bartusiowi kup gryzaka i tak sie ucieszy :-)

Marta17 witaj :happy: Fajnie ze Twoi rodzice chca pomoc a rodzice Twojego chlopaka ? masz racje nie wolno sie wstydzic wlasnego dziecka(brzuszka) a ludzie chwile poplotkuja i znajda nowa ..ofiare.. !!
Ja chodzilam do LO ,kierunek biologiczno-chemiczny ,a najsmieszniejsze jest w tym ze jestem humanistka :laugh2:

Asteria a ja mam rodzinke w katowicach :-)

Mój mężuś zdał prawko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jupi!!!! Ale ja się ciesze i mój brzusio też tu sie cieszy:-p:-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzieki za ściskanie kciuków:-) Przyniosło to efekt! Ale farta to On ma niesamowitego...:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

tak to juz jest z tymi plotami, tylko mnie najbardziej wkurza to ze bardzo duzo tych bab co tak obgaduja nastolatki w ciazy same kiedys byly w takiej sytuacji, wiem z wlasnego otoczenia, teraz wielkie madale sie znalazly, kazania prawia, a nie wiedza kim jest ojciec ich dzieci, paranoja, ja mam nadzieje ze taka nie bede
Asiowo to super,oby ten jego fart na mnie sie przerzucil:-)

reklama
Do góry