reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Asiowo to nie bylas wogole w szpitalu zeby Cie lekarz zbadal ? :szok: ja to bym chyba oszalala :angry:

Grunt to nie panikować... Zostałam w domku, mąż był przy mnie (i jest) wiec w razie czego mogłabym jechac do szpitala w każdej chwili, spokój to podstwa, a sama wiem, że narazie nic sie nie dzieje, choć przyznam się, że w nocy myślałam, że to już to, ale niestety skurcze przeszły...:baffled: uciekam z powrotem do wyrka!

reklama
Asiowo ja to bym chyba już nie wytrzymała i w szpitalu dawno siedziała...
Polna ja też ja też! M. sie ze mnie któregoś razu śmiał ale ja mam swoje dwie kreseczki cały czas w szafce nocnej... No ale ja kilka miesięcy a ty to juz ho ho... ale ja też sie ich szybko nie pozbęde :-)
Netgirl no faktycznie drogo... Qrcze... ja to zrobiłam 4 testy ale jakbym miała je tam kupować to też bym chyba czekała... bo ja to jeden za drugim w sumie robiłam :-) i dopiero ostatni-4 wyszedł :-)

Polna no wiem ze wkurzajace ale co zrobisz :p ja to i tak nigdy nie mam wyjscia bo nie mam z kim Go zostawic wiec jestem uwiazana jednym slowem :p:p A moja mam mierzyla nas metrem jak ja bylam w Polsce i wysylala ojcu polski metr i mierzyl ubrania ::p a z butami to patyczki takie robila i tez tak mierzyl :p trzeba sobie radzic :D

Netgirl to faktycznie bardzo drogie te testy ja za 3 testy place jakies 10$

Asiowo to zes dzielna ja to bym chyba szalu dostawala :p Powodzenia:)

A ja tak biegam z kuchni an kompa :p Smaze nalesnikersy z truskawkami beda :D:D mniam mniam :D jak ktos chce to zapraszam :)

Asiowo ale Ty nie zapominaj ze Jestes w ciazy i przedewszystkim liczy sie dziecko i Twoje zdrowie;-)

Kasia a u Nas bylo tak ze P byl wtedy za granica i poprostu chcialam mu pokazac te kreseczki i tak czekaly a jak wrocil to postanowilismy ze je zachowamy - teraz leza z innymi pamiatkami w pudelku !!

Miska nom u Nas tez patyczki sa w modzie :D ale jak P kupi wieksze to bedzie przeciez na potem !!

Ostatnia edycja:
netgirl planuje planuje ale za jakies 2-3 lata zaczniemy sie starac :happy:

Trzymam kicuki :-)

A wlasnie nie powinno byc LISTY ile jest ogolnie dziewczynek i chlopcow na Naszym watku ,jak maja na imie i kiedy sie urodzili-albo maja sie urodzic ?

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny... jak tam mija dziopnek? ja czekam na mojego S i jedziemy na zakupy...po lodówke i pralke...do naszego mieszkania( którego jeszcze nie ma ale w krótce) :-D

netgirl przedewszystkim mysle tez o moim zdrowiu wiec wole troszke odchowac Luske, teraz ledwo dycham a co dopiero przy dwojce w malym odstepie czasu :confused:
a po drugie chcemy sie przeprowadzic do domu bo siedziec na glowie moich rodzicow z drugim dzieckiem nie chcemy !!

Witam po raz drugi dziś:-p. Polna, ja nie kotroluję, ja się Wami interesuję;-).
Netgirl, ja zawsze przeglądam wszystkie wątki, więc nie musisz pisać na 2 wątkach tego samego posta:-D. Zastanów się jeszcze co do tej ciąży, i nie piszę tego złośliwie tylko w trosce:tak:. Macie jeszcze dużo czasu;-):-).
FemmeFatal, to się porobiło:-(. Teraz już cieżko doradzać, sama znasz ich najlepiej i musisz chyba słuchać swojej intuicji;-). Wierzę, że wybierzesz tak, abyś była szczęśliwa. A co do taty dziecka to wydaje mi się, że powinnas póki co tylko obserwować jak się stara, żeby się nie okazało że to tylko chwilowe;-).
Miska, zakupy się udały, a łóżka na razie jednak nie będę kupować, także nawet nie pytałam.
Olenka, kupujecie mieszkanie? macie juz cos na oku?
Asiowo, widzę że nadal 2w1:-p:-).
A nie wiecie co ze Snoopy?
Miłego weekendu:-).

reklama
Polna no to masz jesce troszke czasQ , ale czy bedzie Ci sie chcialo pchacw tak zwane pieluchy pozniej ??? jak mala bedzie odchowana ?? Ja to wole 2 za jdnym praltycznie razem :p bo wiecej nie planuje chyba ze samo wyskoczy :d

Olenka to super zawsze lepiej na swoim

Aniu niewyzyta to dobrze :) a jak mala znosila wizyty ( odwiedziny ) tatusia ?? kuma juz cos ztego czy jesce nie ??

Do góry