reklama
Kaska19
mamusia pozdziernik 2008
orgazmy hoho
juz nie zapomnilam co to...jak sobie sama nie zrobie to mi nikt inny nie podaruje.....;P
Witam witam co tam co tam ??
ja wlasnie wrocilam ze spacerku
moj R wrocil wczesniej z pracy i obcinalismy Filka
Potem wstawie zdjecia jak mi sie uda jakies zrobic 
Femme no niedlugo niedlugo juz sie doczekac nie moge
Baska to wspolczuje szczerze ! Ja w obcym kraju i z ubezpieczeniem panstwowym i mialam super opieke biegaly doslownie obok mnie
Dla siebie caly pokoj z lazienka i to tak duzy ze z50 osob mogloby siedziec i sie lampic
tylko to mnie wkurzylo ze zle chyba sobie obliczyly i znieczulenie szybko zeszlo wiec na sam porod wszystko czulam :/ i to ze daly za duza dawke na skurcze i maly stracil 2 razy tentno , no ale mam nadzieje ze tym razem bedzie lepiej 
Pati paula to tzreba sie do roboty brac :d bo samo sie nie zrobi
Galercia zawsze tak jest ze sa spiecia jak sie mieszka razem :/ My mieszkalismy prze niecaly miesiac z moim ojcem a moj R po 2 dniach szalu dostwala i do tej pory sie nie znosza :/ ale moze u Ciebie bedzie inaczej
miejmy nadzieje 
Polna a jakich uzywasz ?? a co do slubu to koscielny napewno w Polsce bo sobie inaczej nie wyobrazam a cywilny chcialabym tutaj wiesz tylko z kasa krucho :/ a mielismy nadzieje ze to jakos szybko wezmiemy :/ No ale coz :/
Ania no niebawem dolaczysz nie martw sie
Asiowo trzymam kciuki
Oby oby
I gratuluje podejscia do sprawy :
Jak sie czegos na sile chce to zawsze odwrotnie
tak przynajmniej mowia 
Chwilami nie nerwuj sie tak
Twoj wysilek nie poszedl na marne ja naprzyklad fotki wstawiam dzieki Twojej podpowiedzi 
Snoopy to gratuluje postepow i odwagi na seksik

kaska 19 no czasem tak bywa
Jak kto lubi 
Femme no niedlugo niedlugo juz sie doczekac nie moge
Baska to wspolczuje szczerze ! Ja w obcym kraju i z ubezpieczeniem panstwowym i mialam super opieke biegaly doslownie obok mnie
Pati paula to tzreba sie do roboty brac :d bo samo sie nie zrobi
Galercia zawsze tak jest ze sa spiecia jak sie mieszka razem :/ My mieszkalismy prze niecaly miesiac z moim ojcem a moj R po 2 dniach szalu dostwala i do tej pory sie nie znosza :/ ale moze u Ciebie bedzie inaczej
Polna a jakich uzywasz ?? a co do slubu to koscielny napewno w Polsce bo sobie inaczej nie wyobrazam a cywilny chcialabym tutaj wiesz tylko z kasa krucho :/ a mielismy nadzieje ze to jakos szybko wezmiemy :/ No ale coz :/
Ania no niebawem dolaczysz nie martw sie
Asiowo trzymam kciuki
Chwilami nie nerwuj sie tak
Snoopy to gratuluje postepow i odwagi na seksik
kaska 19 no czasem tak bywa
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
hej babeczki ja już po mcałym chrzcinowym kołkozie,,,,wszystko sie udało,pogoda dopisała ,barti spał nawet na zdjecia u fotografa ciezko było go dobudzić!!!!Chrzcony był razem z dziewczynką(podobno to przynosi powodzenie w przyszłości) no a przyjęcie w domu się udało .Fatk ze w nocy sotoba -niedziele spałam tylko 3 godz ale najważniejsze że goście zadowoleni!!!!!!!!!Chrzest był o 11,10 a wszyscy rozeszli sie ok 20!!SNOOPY w moim przypadku seks po cięzy też jet o wiele lepszy a orgazm silniejszy!dobra babeczki barti w pampa narobił ....póżniej się odezwe to podoisuje wam wszystki ,bużki
polna_N
Mama Ali ... 2007
Witam Babeczki ;-) a dzis Ala wogole mi nie wstawala w nocy i jakos sie nie wyspalam
ja juz tak mam jak nie wstane raz do Niej w nocy to potem jestem niewyspana :-) jak narazie oglada bajke wiec mam chwile luzu ,pogoda u Nas brzydka ale moze potem pojdziemy do siostry 
Miska ja uzywam Pampres ale odczasu do czasu na zmiane zakladam Jej z biedronki Dada i wlasnie tak odczasu do czasu przez te cho...... pieluchy odparza Jej pupe
a na slub jedzcie do Las Vegas
Snoopy nono GRATULUJE :-)
Oliwka najwazniejsze ze juz po wszystkim ;-)

Miska ja uzywam Pampres ale odczasu do czasu na zmiane zakladam Jej z biedronki Dada i wlasnie tak odczasu do czasu przez te cho...... pieluchy odparza Jej pupe

a na slub jedzcie do Las Vegas

Snoopy nono GRATULUJE :-)
Oliwka najwazniejsze ze juz po wszystkim ;-)
reklama
madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Witam, ja tylko na chwilke, po calym tym weselnym zgielku, wczoraj dostalam skierowanie do szpitala, i zaraz zmykam sie pakowac, mam nadzieje ze jak wrocwe to nadrobie zaleglosci