reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme 3mam kciuki ;-)
adiva ucz sie ucz :tak: ja mam koniec szkoly w niedziele hihi;-) a od wrzesnia znowu jedziemy z tematem hehe na szczescie jestem juz w policealnej zaocznej na kosmetyce i nauczyciele pozwolili mi nadrabiac zaleglosci w domciu jak sie zle czuje to nie musialam chodzic do sql tylko przychodzic na egzaminy oddawac prace kontrolne itd :-p poszli mi na reke strasznie musze jakis duzyyyyy bukiem kwiatkow kupic na koniec :happy:
olenka a co ile masz usg robione ? jak Ci lekarz zaleca bo niekorzy maja tylko 3 przez cala ciaze ja mam akurat wtedy kiedy chce ogladac to ogladam :rofl2: mala na usg jesli Ty tez tak mozesz to popros przy nastepnej wizycie zeby pokazal malenstwo tatusiowi pewnie nie bedzie mnial zastrzezen :happy:

ale jestem najedzonaaaaa az mnie bebenek boli :happy: prawie koncze robic pokoj dla malucha jesli bedziecie chcialy to z checia wam pokaze pozniej fotki :-p
KTO MA NASZA KLASE ?? CHCIALABYM WAS DODAC DO ZNAJOMKOW

Ostatnia edycja:
reklama
Ala spi,obiad sie gotuje wiec mam chwile wolnego :-)
wlasnie zajadm sie lodami:-p

Co do prezentu , chce kupic Ł kuchnie i oto dwa warianty
SMOBY Berchet Moja Pierwsza Kuchnia Różowa *AKiJ (388029104) - Aukcje internetowe Allegro
i do tego kupilo by sie to ...
ZESTAW KUCHENNY AGATKA mebelki kuchnia owoce itp (385841402) - Aukcje internetowe Allegro

A przy okazji kupowania u nich kupilabym Ali taki namiocik ,tylko ze mam dylemat-wybrac 1wzor czy ostatni ? :confused:
NAMIOT DOMEK DISNEY 11 WZ. KUBUŚ CARS MIKI BARBIE (383902176) - Aukcje internetowe Allegro

Pomozcie mi wybrac !! ;-)

Wiec wszystko placilabym za jednym razem !!

Ale moja siostra powiedziala ze bardziej by pasowal taki ....
GRAND SOLEIL-KUCHNIA ZE SPRZĘTEM AGD+MINIMARKET (388197093) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba ze kupie ten bo tez mi sie podoba a na zestaw agatki namowie mame albo brata zeby za niego zaplacili i kupilabym ten namiot !!

femme fatal,Olenka no to powodzenia zeby bobaski pokazaly co maja miedzy nozkami :happy:

nocnykoszmar a ja mialam usg za kazdym razem jak bylam na wizycie i zawsze P byl obecny !!

polna ja chyba przez cala ciaze na jednej wizycie tylko nie mialam usg do tego na dwoch wizytach mialam po dwa razy bo wykonywali mi prenatalne usg , mialas tez ?? czytalam w necie rozne opinie na temat usg co miesiac niektorzy twierdza ze takie naswietlanie szkodzi :-( jednak moj lekarz mowi ze wooli mala ob:-(serwowac co miesiac i widziec czy nic sie tam nie dzieje niz pozwolic aby jakas wada sie rozwinela bo inni lekarze twierdza ze usg moze byc tylko 3 razy uwazam tak jak on tym bardziej ze ta moja kumpela ktora rodzila okolo tygodnia temu miala problem z dzieckiem za rzadko jej lekarka robila usg i w koncowej fazie ciazy dziecku w mozgu rozwinol sie torbiel podpajenczynowy nie musi byc to grozne ale rownie dobrze moze spowodowac opoznienie w rozwoju :confused: tragedia i dlatego ja tam wole miec usg tak jak Ty co wizyte i to dosc szczegolowe

chwilami where are you :rofl2: ??

dlaczego mojego zdjecie nie ma przy postach na forum ?? kurcze ja za ciemna jestem chyba hehe na profilu widac a przy wiadomosciach nie why???

Ostatnia edycja:
nocnykoszmar ja nie moge kiedy chce, mi lekarz mówil ze nie można tak czesto robic bo to nieprzyjemne dla dziecka czy coś tam. przez pierwsze 2 miesiace mialam robione 4 razy usg tylko dlatego ze mialam zarozona ciaże i musieli sprawdzac czy wzystko jest ok, ostatni raz mialam 2 miesiac temu.no i dzisiaj bedzie...no ale niestety, musze pójść sama:(

Hejo:)

Asiowo ale piekne smsy:) Szok...az sie wzruszyłam... Ciesze sie ze tak szczesliwa jestes:):) Napewno promieniejesz:) I jeszcze raz gratuluje tak udanego porodu:)

POlna fajne te kuchni:):) Ja bym sie chyba na ta pierwsza zdecydowała. A na jaka okacje te prezenty??

Femme fatal, olenka oby wam dzidzius pokazał co ma miedzy nozkami:)

Ja USG miałam 3 razy.....:)

Jak wam mija dzien? co porabiacie?

Cześć dziewczynki:-) Dzisiaj całe szczęście nie miałam dużo do nadrobienia:-p

Polna Ty chyba za długo bez męża,że tak Ci się ten gwałt marzy:-p Ja też boję się być sama w domu jak Mariusz ma nocki i słucham każdego szmeru jak głupia...A teraz wyjeżdża na miesiąc i już chyba całkiem oszaleję...Ty masz Alusię w domu to chociaż wiesz,że nie jesteś sama...Ale ja będę miała już dzisiaj naszego pieska,więc może też nie będzie tak źle:tak: A co do tych zabawek-są cudne!Namiocik podoba mi się bardziej ten pierwszy:tak: Ale to też zależy co Twoja córcia bardziej lubi....A kuchnia jest fajna i ta pierwsza i ta druga...Więc moim zdaniem wszystko jedno którą weźmiesz obydwie będą się podobać.A dla kogo ten prezent ma być???

Oleńka ja miałam do tej pory tylko jeden raz USG....To pierwsze dopochwowe i to wszystko.Ginka powiedziała,że nie można robić często i że zrobimy dopiero w 20 tc jak będzie już wszystko widać...Więc nie miałam nawet tego na którym sprawdza się przezierność...Powiedziała,że to nie jest konieczne....Ale jak czytałam o USG to było napisane,że nie jest szkodliwe i że to nie działa na zasadzie promieniowania tylko czegoś innego...W każdym razie ja czekam na to drugie USG:-)

Kasia wiem jak się czujesz...Ja co prawda nie mam co narzekać na mojego M,bo praktycznie cały wolny czas spędzamy razem i wszystko robimy razem z tym,że tego wolnego czasu jest bardzo mało...Pracuje na 3 zmiany,popołudniami też czasem śpi,bo jest zmęczony,codziennie 2 godziny na siłowni...Czasem chce posiedzieć przy komputerze albo przy aucie...Nie chcę mu tego zabierać,ale niestety dnia nie starcza na to byśmy byli razem...Jest mi przykro,że jemu nie brakuje tego czasu tak,jak mi...I jak czasem o tym mówię to on zamiast ze mną porozmawiać czy zainteresować się mną to się wścieka...Nie rozumie,że mi go brakuje...

Angel mi tez bardziej by odpowiadala ta pierwsza !! a okazja jest taka bo Lucja-moja chrzesnica 16lipca ma konczy 4 latka , wiec trzeba sie szarpnac na jakis prezent:rofl2::-D

My juz po obiedzie i teraz Ala bawi sie z Lucja bo siorka mi ja podrzucila :nerd:

Ania ano meza nie ma juz prawie 2 miesiace :-D

Co do namiotu mi sie wydaje ze ten pierwszy by sie Jej spodobal-zreszta Jej wszystko sie podoba co nowe :rofl2:

Ja usg mialam robione tylko dlatego zeby sprawdzac jak Ala sie rozwija i czy jakas wada sie nie robi - zreszta u Nas w rodzinie jest jakies fatum :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry