reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

olenka kurcie jak masz tak rzadko usg to szkoda ze tatus nie moze isc dzis z wami :-( bo to naprawde wzrusza tak ze szok moj to nie mogl sie oderwac od tego monitora a pytan mial tyle ze mu sie buzka nie zamykala hehe lekarz sie smiaj ze ja zero widocznej reakcji a jemu az ryjek sie cieszyl hehe :tak: a opinie lekarzy na temat czestotliwosci robienia usg sa podzielone i jesli Twoj lekarz tak uwaza to pewnie musisz sie do tego dostosowac ja takiego ograniczenia nie mam ale usg faktycznie jest nieprzyjemne a szczegolnie dopochwowe ale ja mialam problemy z tym grzybem wiec u mnie lepiej ogladac ja co miesiac

reklama
Chyba zamiowie ta pierwsza,przynajmniej raz bede musiala placic za przesylke :-)

Ania o fatum pisac nie bede bo mi sie nie chce a pozatym nie mam zabardzo czasu :rofl2: moze kiedys Wam napisze !! !!
Jakie psa bedziesz miala ?

My idziemy na pole bo juz wytrzymac sie nie da z Nimi w domu :crazy: a zazdrosne o zabawki jak chole ........ :laugh2:

Polna będziemy mieć foxterierka:-) Nie wiem jak tutaj wkleić zdjęcie...Zaraz poczytam FAQ i spróbuję:-p

polna_N mi tez bardziej podoba sie ta pierwsza kuchnia, ja bym kupila wlasnie pierwsza.
Ja narazie mialam 2 usg, pierwszy raz dopochwowe, a za drugim razem dopochwowe i normalne, zaluje tylko ze moj mezus nie mogl byc przy drugim usg, nio ale to bylo w szpitalu robione

To nasz psiak:-)
dscf1702mh7.jpg

madzik a czemu mialas robione w szpitalu :baffled: jakac ciaza zagrozona czy co ??
polna mi tez bardziej podoba sie ta pierwsza jeszcze jak dokupisz ten zestawik artykulow to wogole boooomba :rofl2: ej wstawilam teraz male foto 16,0kb i dalej nie widac :/
aniu jejuu jaki Boooski ten maluszek to jest kundelek ??? fajowy hehe ile on ma ?:-)

Ostatnia edycja:
Koszmarku to nie jest kundelek tylko foxterier,pisałam trochę wyżej do Polnej.Jutro będzie miał 7 tygodni:-)
A ja przesyłam Wam linka...troszkę to smutne,ale piękne...Znalazłam to dawno temu i czasem tak sobie oglądam...Zobaczcie jeśli macie ochotę
Wrzuta.pl - kiss-pocałunek-całuj

Witam się popołudniu (choć dla mnie to dopiero ranek).

Co do USG to ja miałam robione 4razy (z tym że jedno było w szpitalu). I to w sporych odstępach czasowych. Bo 1 było w 8tyg dopochwowe (jak wykrył ciążę), 2 było też dopochwowe w 14tyg, a 3 było już normalne w 24tyg. No i póżniej powiedział że kolejne dopiero ok 35tyg. No i jutro mam.. (A w szpitalu było jeszcze w 27-28tyg.)

aniu poprostu przesliczny maluszek :-) ja mam swoja strasza sunie owczarka niemieckiego i tak za nia posikana jestem ze olaboga hehe ciekawa jestem jak bedzie reagowac jak do domciu przyniose dzidzie bo ona taka zazdrosnica do tej pory oczko w glowie moje i K :-)
galarecia tak dlugo spisz ?? ;-) hihi to ja tylko mam tak duzo usg 7 chyba juz bylo i jeszcze 2 prenatalne mam je co miesiac prawie bo tak wizyta tylko ze to pewnie przez te infekcje cala ciaze mam zly mocz :baffled: i lekarz woli ogladac co miesiac czy bakterie nie dostaja sie do malej :crazy: moze to spowodowac przedwczesnie odejscie wod no i porod a poza tym moga zarazic mi mala ale zaraz koniec i wtedy juz nie bedzie nerwow ze cos dziecku sie stanie

reklama
polna ja bym kupiła pierwszą kuchnię i pierwszy namiot :tak: a kuchnia śliczna to po co przepłacać i kupować inną i płacic za 2 przesyłki :tak:

chwilami where are you :rofl2: ??

dlaczego mojego zdjecie nie ma przy postach na forum ?? kurcze ja za ciemna jestem chyba hehe na profilu widac a przy wiadomosciach nie why???
Pojechałam do domu wczoraj i dzisiaj przyjechałam dopiero :-p a tak jak Polna mówi zdjęcie może być za duże :-p jeśli chcesz to zmień hasło, wyslij mi je na priva, wejdę na Twoje konto i zobaczę co da się zrobić, a potem zmienisz sobie hasło na stare. Może być czy Ci nie pasuje?

Ania śliczna bestia z psiny :tak: jaie ma imię?

Koszmarku to nie jest kundelek tylko foxterier,pisałam trochę wyżej do Polnej.Jutro będzie miał 7 tygodni:-)
A ja przesyłam Wam linka...troszkę to smutne,ale piękne...Znalazłam to dawno temu i czasem tak sobie oglądam...Zobaczcie jeśli macie ochotę
Wrzuta.pl - kiss-pocałunek-całuj

Ja się poryczałam jak bóbr :((((((

Do góry