reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna hehe no masz racje kolejnosc moze sie ostro poprzestawiac heh a moj ma na imie Krystian :D:D
olenka 3mam kciuki za Twoja mature :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
madzik heh ile bym dala zeby pojsc do kogos na wesele i potanczyc sobie :-)
wsumie mamy wesele kuzynki w sierpniu ale jak P nie przyjedzie to ja raczej nie pojde !!
Wiesz ja mam nadzieje ze Ona jak urodzi to sama sie przekona o tym i zobaczy ile osob bedzie chetnych dac cos Jej dziecku gdy sie urodzi !! ja kiedys slyszalam jak rozmawiala w kuchni z mama a moja tesciowa ze ..ja Jej nic kupowac nie bede bo Ty mnostwo ciuchow jej kupowalas.. a i powiedz Im zeby nie brali mnie ani Bogdana na chrzestnych :szok::szok::szok: SORRY ale moim zdaniem dziadkowie maja obowiazek w miare wlasnych mozliwosc kupowac cos wnukom !!
Planowalismy wlasnie zeby moja siostra byla chrzestna Ali a maz iwony chrzestnym ale potych slowach to czuje jakis uraz do Nich-ja bylam wychowyana ze ..dziecku nie odmawia sie .. jak chodzi o chrzest ,nawet jakby bylo kurcho z pieniedzmi !!

Olenka trzymam kciuki !!

POLNA próbowałam Oliwke odzwyczaić od smoczka ale jak jej nie dawałam to zabierała Bartkowi jak leżał w leżaczku więc narazie dałam sobie spokój .....i mała chodzi ze smokiem kiedy chce!!!!A teoja mała pije jeszcze mleko modyfikowane?????Ja chciałam też jej ograniczyć ale gdzie tam widzi butelke i drze sie mly mle i jej daje ...mleko pije tak ze 4 razy po 120 bo więcej nie chce a śmiać mi się chce bo Barti tyle wypija ,acha i ja jej daje nestle junior o smaku waniliowym!
POLNA TO TWOJA ALA JESZCZE NIE CHRZCZONA??????????????????????

Oliwka przez jakis czas pila przed spaniem ale znowu sie buntuje :no: dodaje Jej kaszki smakowe ale pije tylko rano jak wstaje i do gora 100ml !! chyba sproboje dawac Jej odrazu smakowe mleka ,moze zacznie pic wiecej !!
A ze smoczkami to bedziemy mialy problem :-) moja bardzo rzadko zasnie bez smoczka ale musi byc wtedy naprawde padnieta i musi byc wmiare ciemno w pokoju !!

A ja sie wlasnie dowiedzialam ze Przemek przyjezdza 25sierpnia - JUPI JUPI JUPI :happy::happy::happy:

Hej dziewczynki:-)
co do pozycji porodowych to niestety w naszych szpitalach zadko pozwalaja rodzic kobieta w takiej pozycji jak chca.. ja rodzilam na lezaco bylo mi dosc trudno..
co do meza przy porodzie to ja rodzilamz moim A i spila sie na medal.. podczas proodu myslalam, ze zlamalam mu nadgarstek:) takie chrupniecie bylo slychac.. az zapomnial, ze mnie boli, ale jak Adam powiedzial, ze spoko to znowu sie zaczelo:-D:-D

Asiowo to super, ze tak ladnie spi Ci w nocy.. z tego co pamietam, to Lena tez nam tak sapal.. po miesiacu wydluzala sobie spanie i jadla o 23 a potem po 4 rano.. mnie to pasowalo:tak:

Polna, co do smoka to moze ja tez sie wypowiem.. Lena podobnie jak Twoja Córcia spi tylko ze smokiem.. tylko, ze ona jak zasnie to sama Go wypluwa..

Oleńka trzymam kciuki za wyniki:-):tak:

Oliwka super dzieciaczki.. a Bartus to sie zmienia z dnia na dzien.. a Oliwka jaka duza dziewczynka juz..

angel mogloby to byc juuuuuz hehhe :-) ja tam bym chciala hhe ;-)ja juz tez chce byc po :tak:nie ma co przedluzac i tak musimy przez to przejsc :-p

dziewczyny modlcie sie zebym urodzila do 20lipca bo moj musi wyjechac do pracy na miesiac wraca 29sierpnia :( kurde akurat teraz :( ja juz nie chce zeby wyjezdza :((((((( za duzo bylismy osobno przez moja glupote kurde az mi sie plakac chce :(((( on mowi ze ten ostatni raz musi pojedzie bo pieniadze beda potrzebne napewno , narazie nie brakuje ale ich nigdy za malo nie wiadomo co przyniesie nowy dzien eeeeh ale jestem wkurw..........!!!!!!!! ide z psem na spacer

orgazmy przyspieszaja porody bo na sile powoduja skurcze :-) ale ja sie troszke taka czuje no wiecie nie ladna hehe malo pociagajaca chociaz Kris nie narzeka podszypuje mnie jak tylko wejdzie do domu wasi faceci tez maja taki temperament ??

reklama
Ewi ja też mam zamiar rodzić z mężem i nie wyobrażam sobie by mogło być inaczej.Ale powiedziałam od razu,że gdyby on nie chciał to nie będę go zmuszać.Bo gdyby miał to robić na siłę i czuć się z tym źle to bez sensu.Na szczęście myślimy o tym tak samo:tak: Dla czego tylko kobieta ma być z dzieckiem od jego pierwszych chwil???Mężczyzna też powinien to widzieć,bo tak samo jest rodzicem:tak:

Koszmarku co za pomysł z tym nagrywaniem:szok: W życiu bym się na to nie zgodziła.I na pewno nikt z mojej rodziny nie miałby zamiaru tego robić.Całe szczęście;-)

Mika Ty mówisz,że dzieciątko Twojego szwagra maleńkie...Ja jak się urodziłam to miałam 52 cm i ważyłam 2780kg:-p A Twoja dzidzia jaka jest duża z USG???

Do góry